Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hope53

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
hope53 A peronon 2011.07.22 06:36:11
 Berze Péter.A peronon. (Kis Magyar kor és kórkép) Utazom, életem lecsengő munkáinak egyikére. Álmos, reggeli vonatozás, sokszor nem töri meg semmi érdekes, fáradt ismerős arcok, az éjszaka álmai az arcokon. Magamba révedve tekintem át a napi előttem lévő teendőket.…..
ProgBlog Adósság és butaság 2011.05.21 15:20:00
Megvan a terv, hogyan „menti meg” a kormány a bajba került devizahiteleseket: úgy, hogy még jobban eladósítja őket!Szó sincs arról, hogy a kormány „eltüntetné” az adósságot, vagy annak „elviselhetetlen” részét. Nem az lesz, hogy a bankok lenyelik a…..
hope53 2011.05.21 22:41:15
@piefke:" Lehet, hogy te is azok közé fogsz majd tartozni, akik beugranak Matolcsy „mentőötletének” – és 3 év múlva ott függsz a kereszten???"
Én már most ott vagyok, most már "csak" dárdával döfködik a testemet!
Túloztam a 3x törlesztő részlettel, "csak"
2x-es. Ha hiszed, ha nem, 4 évvel ezelőtt könnyedén fizettem a törlesztő részleteket. Volt munkám!!! Azóta a válság elsöpörte. (tudom ebben is én vagyok a hibás)
Tudom nem megoldás a kormány elodázó intézkedése, de hát mindennel ezt csinálják, látszat megoldások, félre beszélések, magyarázkodások, maszatolások.
Van a régi vicc, miszerint meghal Kovács kiskatona édesapja, és az ügyeletes tiszt az őrmestert kéri meg, hogy „kíméletesen” közölje Kováccsal a tragikus hírt. Az őrmester gondolkodik, felsorakoztatja a katonákat és elkiáltja magát: „Mindenki, akinek még él…..
hope53 A reményhez! 2009.12.25 13:44:00
Miért pont remény? Karácsony van, az ünnep is erről szól. remény hogy egy új élet eljövetelével jobb lessz mint ami eddig volt...