Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cheque?

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a nagy európai városok karácsonyi díszkivilágítói már két éve a kékes, éteri színek és a csurgó fények divatjának hódolnak, Budapest egyelőre nem döntötte el, hogy hiperkonzervatív vagy inkább goatrance-es stílusban borítsa fénybe a köztereket. Ajándékvásárlás…..
cheque? 2009.12.25 11:00:36
:-)

Londonban éltem 1 évet 2005-2006 ban.
Elmondanám akkor is tök ugynezen világítás volt mind a Marble Arch-on csak a rajzfilfigurák voltak a Jégkorszk 1-ből valók :-))))

Továbbá az Oxford street-en (amikor a taxi balra kanyarodik) is ezen masnik voltak kint és a Debhenams áruház ilyenkor fellógatott piros led függönye sem változott!!! 4 év alatt semmi!!!

Angolokra pontosan az jellemző, mint németekre/poroszokra is. Nem nagyon szeretnek változtatni a dolgokon. :-) A külömbség abban rejlik hogy az angolok giccsbehajlóak és azon nem változtatnak :-)

Ha megnézitek Párizsban ugyanazon felfelé lógó világító ágak vannak a felvéteeken, mint Barcelonában!

Mitől jobb az aha másokat másolunk és uniformizálunk? Inkább legyen ilyen viccesen pszichederikus az Andrássy fái, mint uniformista globális unalom. Megjegyzem azért jobb lenne ha lelógtnák a fa koronáján az égősorokat mint valami vízesés...kevesebb munka is lenne velük a felrakásnál.

Mindenesetre angol ismerőseimnek leesett az álluk, mikor 2006 ban itt szilvesztereztek az Oktogonon velünk. Szóval szomszéd kertje mindig zöldebb?

A harangok a Nagymezőn tetszenek nagyon. Valami hasonlatos van Bécsben.

Nekem Bécs fényei tetszenek leginkább, az miért nem került ide fel? Ott a Graben-en vannak óriás csillárok befühhesztve. A környező épületekkel körbevéve olyan mintha egy gigantikus bálteremben lennél! Nagyon állat!

Boldog Karácsonyt!