Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redflame

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..
Egy közhellyel kezdem ezt a bejegyzést: a Zippo egyszerű, de nagyszerű szerkezet. Igazából nincs benne hiba lehetőség, de mivel ebben is van kopó alkatrész előfordul, hogy tönkre megy. Vegyük sorba, hogy milyen részei vannak a gyújtónak, és hol lehet hiba.   A külső fém…..
Redflame 2013.02.01 16:16:22
@LynnLou:

Kedves LynnLou,

Az oldalhoz nincs közöm, viszont a Zippo Magyarországi márkaképviseleténél dolgozom.

A fent említett hiba abszolút a garanciális javítás körébe tartozik, ha eljuttatja hozzánk az öngyújtót, mi kiküldjük a németországi márkaszervizbe. Ha szeretné, ön is kiküldheti, a weboldalunkon leírtaknak megfelelően:

zippo.hu/content/2-garancia-es-szerviz

Remélem tudtam segíteni.
Az OpenOffice.org legújabb verziója immár elérhetővé vált, és néhány fontos újdonság is belekerült. Például a Microsoft Office 2007-es fájlformátumokat is támogatja már (xlsx, docx, stb.) Megbirkózik végre a jelszóval védett dokumentumainkkal is, feltéve, hogy tudjuk a…..
Ingyenes szoftverek Alternatívák 2010.01.04 21:08:00
A türelmetlenebbek máris kapnak egy listát, a pénzért megvásárolható, ún. kereskedelmi szoftverek ingyenes alternatíváiról. Hogy ne csak egy egyszerű lista legyen, néhány gondolatot is fűzok az egyes programokhoz. Kereskedelmi szoftver Ingyenes…..
Talán így karácsonykor még aktuálisabb a téma, hiszen sokan invesztálnak most egy számítógépbe, laptopba. De mennyit is kell belefektetni egy olyan rendszerbe, ami jogtiszta, minden igényt kiszolgál és védve van az ártalmas szoftverektől?Szerintem elég, ha megvesszük magát a…..