Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luki82

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindkét vendégcsapat nyert az OB I.-ben, de a két mai mérkőzés különféleképpen alakult. A miskolciak megmutatták, komolyan gondolták a Dab.Docler megszorongatását is. A dunaújvárosiak csak az utolsó tíz percben tudtak a hazaiak fölé kerekedni roppant szoros csatában. Cizek…..
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
102 perc kiállítás és hat gól született ma este Miskolcon az OB I. középszakaszának első mérkőzésén. Pedig nem úgy indult a mérkőzés, hogy ez lesz a vége. Az első harmadban egy miskolci és három ferencvárosi kiállítást láthatott a közönség, de gólt egyet sem. A…..
Korábbi információink ellenére úgy tűnik, mégis a Vasas a legnagyobb vesztese a Magyar Kupa selejtezőknek. A hivatalos versenykiírás szerint ugyanis a helyezések eldöntése a selejtezőben a következő módon történik: "Azonos pontszám esetén – sorrendben - a nagyobb…..