Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-CsL-

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
publicisztikak Költözés 2011.09.08 02:28:00
Ez a blog csak egy próba volt, mert:- Eleve csak a cikkek töredékének a töredékének a... szóval nagyon kevés cikket volt kedvem berakni az összesből ezerkilencszázharminchárom (1993) óta, és ez a blog formátum nem is jött be erre a célra.- Indul egy másik oldal a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! Egy multinál vagyok kénytelen dolgozni már évek óta, körülményeim nem teszik lehetővé, hogy másik állást keressek, nem is igen tudnék találni, mert már nem vagyok fiatal. Olvastam a blogban, hogy vannak, akik a légkondicionáló folyamatos járatása…..
-CsL- 2011.06.04 18:39:35
@nyíregyházi betti:

"A nyilvánosság pedig a magyar sajtó jelenlegi állapotát tekintve kétélű fegyver. Egy "prolirinyáról" (bocs de manapság az ilyen panaszokat így gúnyolják) szóló bulvársajtóban megjelenő cikknek a magyar valóságban legfeljebb annyi következménye szokott lenni, hogy a "hangadók" elveszítik az állásukat."

Azért erre ne vegyél mérget! Garantálom az ellenkezőjét.

(Amikor a honvédelmi minisztériumról írtam, mondjuk úgy: lett eredménye...)

Szóval VÁROM az levelet.

Ja és nem 'prolirinya', ezt töröld ki a fejedből.

köszi
Közel egy órás beszélgetésen vettem részt egy tv műsorban, amelyet az indexen megjelent cikkem miatt készítettek.Témák:1./ Operetthadsereg kezében Magyarország biztonsága? Hogyan szolgálhat több alezredes és ezredes egy hadseregben, mint hadnagy? Hova süllyedt a magyar…..
Magyarország hadereje még papíron is minimális, a valóságban pedig elkeserítően gyenge, állítja Kálmán Károly, a Honvédség Különleges Műveleti Zászlóaljának volt századosa. Az elsők között NATO-kiképzést kapott egykori tiszt szerint a magyar honvédség felépítése a…..
A lapok ma már nem a jogszabályokkal, vagy egy pártállam központi nyomásgyakorlásával vívják meg a harcukat ha lehoznak egy-egy cikket, hanem sokkal inkább statisztikai számokkal, marketing és gazdasági mutatókkal. Bár, az utóbbi időben ilyen téren mintha újra felsejlene a múlt.…..
publicisztikak Kossuth és a puli 2010.12.23 18:45:00
Hosszú évek óta figyelem a választásokat. Azt kell mondjam, mára eljutottunk odáig, hogy egy képviselőválasztáson nem képviselőkre szavazunk hanem pártokra. Ez körülbelül olyan, mint ha a zöldségesnél nem barackot vagy spenótot kérnénk, hanem azt mondanánk:…..
A minap gyanútlanul belevágtam egy Budapest-Miskolc kiruccanásba az autópályán, és azt kell mondjam, lehetetlen nem észrevenni hogy egyre kevesebben és kevesebben használják az úton az - egyébként kötelező - irányjelzési funkciót. Tudjuk hogy a téma az utcán hever, no de…..
publicisztikak A kínai Rolex 2010.11.02 17:07:00
 A kínaiaknál - erkölcsi szempontból nézve - a másolás hosszú évszázadok óta pozitív fogalom, szöges ellentétben az európai felfogással. A jót másolni ugyanis erény. És egyre jobban másolnak.   Elolvasom!..