Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brzsuzsa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ágy - asztal - tv Igen! - 5. rész 2011.10.11 10:35:00
A mai posztban csak esküvői tortákat találtok, de előtte A nap képe: kreatív esküvői meghívó. By the way: egy-egy esküvő tartogathat pozitív meglepetéseket tortaügyben? Ettél valaha finom esküvői tortát? Sikerült kideríteni hol készítették? Megmondod nekünk is, hogy…..
brzsuzsa 2011.10.11 16:05:07
Külföldön járva, ha nem épp a szállodában szeretnék otthagyni a soook-sok pénzünket (hanem inkább másra költenénk), azért egy-egy klasszikus helyen irigykedve gondolkodunk el rajta, hogy "Hú, de jó lenne, ha a hotelszobánk pont erre nézne!". A második, eggyel…..
Régi álmom, hogy kedvenc magyarországi hegységemben, valahol a Bükkben, legyen egy kis vityillóm. A cél: rekreáció delux, a telken a házon kívül csak gyep, egy-két gyümölcsfa, mogyoró, csipkebogyó, ütős tájkép. ...de egy jóismerős figyelmeztetett, hogy vizsgáljam fölül a…..
Hogy láthassuk, mi mindenbôl áll össze a magyar fejekben az, hogy "mediterrán", a következôt szeretném kérni tôled: Írj kommentbe egy szót, ami építészetileg vagy lakberendezési szempontból - de lehet ez egy színvilág, egy anyag is -  eszedbe jut, ha meghallod azt…..
Pár éve szinte az összes szakmai lap minimál stílusban kialakított enteriôrökkel volt tele. Nálunk pont a nagy lakásvásárlási dömping idején csúcsosodott a dolog, így még manapság is szép számmal találunk minimálra húzott lakásbelsôt. (Fôleg, mivel prémium kategóriás…..