Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esclavo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A modoros autóvezető 2012.06.21 06:00:00
Autósmodor! Körültekintő, farolva parkolás, motorfék, tuti egérutak, mp3-válogatások, udvariaskodás. Megköszönés, egyéni villogtatások: nagyon gyors elakadásjelzőzés a gomb félig lenyomásával, vagy villanásos "szívesen" helyett lámpa pillanatra lekapcsolás és vissza =…..
Modorosblog A politikai elemző 2010.02.15 07:00:00
-Kedves nézőink, szeretettel köszöntjük Önöket a TV Replika Választ-út című műsorában, hasonlóképpen melegen üdvözlöm a stúdió vendégeit: dr. Cservenyi László politológust, a Budapesti Műszaki Egyetem politológia tanszékének vezetőjét - valamint dr. Loisztl Ottót,…..
Olvasói rovat: az alábbi elemzés össszálítójaként olvasónkat, kp-t tisztelhetitek. Kisötösök rendszere. Három kispirospont egy nagypirospont levés, három nagypirospont egy kisötös levés, három kisötös egy nagyötös levés. Nagyötös soha el nem érés, kispirospontoknál…..
  Békásmegyer, "lábas" panelház, a falon mindenhol mustársárga mozaikcsempe, az egyik oszlopon tábla: "Az árkádok alatt parkírozni, labdázni és kerékpározni TILOS!". A kaputelefont kémlelve hirtelen beugrik egy régi telepi legenda, miszerint ha egyszerre két gombot…..