Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Háló Őr

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van valami végtelenül bájos abban, hogy Orbán Viktor kormánya most jól elrendelte a népszavazást. A lényeg csak kicsit távolabbról sejlik fel és sajnos még csak véletlenül sem szerethető; olyan mintha valaki belerondítana a medencébe - természetesen a  trambulinról, majd mivel…..
A szegedi Ságvári Gimnáziumtól a hatalom elkobozta a nevét. Bizonyára abból a megfontolásból, hogy nyilván komcsi volt, zsidó, büdös. És még derék csendőrökre is lövöldözött. Mint tudjuk, a történelem felettébb viszonylagos ügy, különösen, ha a közelmúlt eseményeit…..
  Hirtelen nem tudok szomorúbb dolgot elképzelni, mint Csukás Istvánt a Helyi Téma címlapján. Gyerekkorom hőse a fideszes szennypropagandalap vezércikkében pödri a bajuszát, pedig a lap minden ízében ellenkezik azzal, amit Süsü és a Madárvédő Golyókapkodó képviselt. Az…..
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
Háló Őr 2014.01.30 22:19:12
Na jó. Most már rohadtul elegem van belőletek, kommunista szarok. Kezdtétek a bajai videó-hamisítással, folytattátok azzal a szerencsétlennel, akit megvettetek 10.000 Ft-ért, most meg jön ez. Hagyjátok már abba a hazudozást!! Itt lehet látni, hogyan is reagálták le a bekiabálást a facebookon:

mno.hu/belfold/aprilisi-akasztasra-keszulnek-az-mszp-s-aktivistak-1208213

Egyébként ez egy dolog, valami beteg ember bekiabálja. De az kemény, ahogy ezek a szánalmas és undorító emberek próbálják csinálni a szerecsenmosdatást. Remélem megbuktok, ahányan vagytok, baloldali szarok, ahogy a kettős mércét alkalmazó, nemzetellenes, szélsőségesen liberál-bolsevik bértollnokaitok is. Fogjátok már fel, hogy az emberek nem akarnak titeket, nyugodjatok bele, és kezdjetek valami hasznos dologba.
...és Bajnai a legnépszerűbb politikus - legalábbis a politika iránt érdeklődő iPhone tulajok szerint, vagyis úgy néz ki, ebben a körben én vagyok a nagyátlag :-)  Na kezdem elölről.  November második felében megjelent egy új alkalmazás az AppStore-ban, a következő…..
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Háló Őr 2013.11.19 22:33:42
www.bkk.hu/2013/10/a-bkk-arculata-a-legjobbak-kozott/

Erre meg most ki akarják dobni a díjnyertes arculatot, hogy ezeket az új vacakokat álltsák be?? Ne már. A most érvényeseket kéne rendesen, normálisan használni!
Miközben tegnap a magyar sajtó és a blogoló társadalom a villamosvezető által megvert terhes nővel volt elfoglalva, egy másik sajnálatos eset is történt Budapesten. Kora este a Ferenciek terén a megállóból az Erzsébet híd felé elinduló 107E busz satufékezett. A Mercedes Citaron…..
Úgy látszik, Rogán Antal még nem unta meg, hogy szétveri az ötödik kerület útburkolatait. A Ferenciek tere után nemsokára a Váci utca következik, ugyanis az egykor – jobban élő – magyarok körében is népszerű, mára viszont elsősorban külföldiek által látogatott…..
Kaotikus állapotokat jelentenek a számhordozni igyekvő ügyfelek az összes mobilszolgáltatónál. Ha épp nem utasítják el a kérelmüket, akkor sem történik semmi. Úgy látszik nem sikerült felkészíteni az infrastruktúrát a 48 órás átvezetésre: Minap olvastam a…..
Felvette a magyar állampolgárságot egy szlovák állampolgár. Egy szlovákiai városban él, a szlovák államnak fizeti az adókat, jövedelmének döntő részét Szlovákiában költi el. Egy személy, aki Szlovákiában él, dolgozik, becsületes állampolgárként teszi a dolgát. Mire…..
Háló Őr 2011.11.23 16:08:56
@Yoshka: Én úgy látom, nem kell magyarázkodnunk és rosszul éreznünk magunkat, ha a határainkon kívül rekedt magyaroknak (honfitársainknak) egy végül is szimbolikus jelentőségű állampolgárság lehetőségét felkínáljuk. Nem mondjuk meg h legyen mindenki magyar állampolgár, hanem csak a lehetőségét kínáljuk. Már minimum 2005 óta a szlovákok csesztetnek minket ahol érnek, ennek véget kell vetni, és nem tűrni: a nyelvtörvénytől kezdve, töri könyvek hazug átírásán és Sólyom be nem engedésén át a mostani őrültségig. Megálljt kell parancsolni a buta baloldali nacionalista politikájuknak, abba kell hagyni az eddigi eredménytelen, behízelgő külpolitikát, igen is, ki kell állnunk magunkért.
 2011. október 4.   Nem sokkal ebéd után kezdődött az őrület.   Én dél körül végeztem a Hungaroringen, a MOK vezetéstechnikai tréninget egyeztettem. Füredről hívtak, hogy valamilyen bizonytalan eredetű esemény történt a közelben, személyi…..
PTinfo Tolongás Debrecenben 2011.06.12 11:26:00
Kisebbfajta tumultus alakult ki a legújabb - sorrendben hatodik - debreceni villamostenderen. A Haon tájékoztatása alapján a tíz darab, pályázati dokumentumot megvásárló közül végül hatan tettek ajánlatot. Hatan eddig egyik vidéki villamostenderen sem indultak, így érdekes lehet…..
Egy még lehet véletlen.Kettő már egy picit gyanús.Na de 11?!Mindez a tegnapi Magyar Közlönyből.Nem más ez amúgy, mint Ausztrália és Óceánia apraja. Wiki-táblázat:A fenti adatok mellé egy kis plusz infó. Még március közepén olvastam Tuvaluról a Greenfo cikkét:"A…..
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
A gazdasági szabadságharc újabb állomásán vagyunk túl, megvédtük a magyar érdekeket, a magyar életet, mission accomplished. Egyenesen „Justice has been done”, magyar nemzeti katarzis: visszavásároltuk a MOL-t.  Na, nem az egészet, csak az orosz Surgutneftegaz 21,2%-os…..
Semmi más dolga nem lett volna, mint ha kell (akár egy cukorbetegnek) élete végéig naponta szedni egy gyógyszert. Menekülj a borderline lányoktól! A szerdai blogban olvastam azt a lányt, aki „kimentett” egy fiút a – kevesek által felismert – borderline-os…..
A hadtörténelem lapjaira számtalan katonai alakulat írta fel nevét dicsőséges háborús szereplésével, vagy akár szerepléseivel. Ezen a blogon is sok olyan poszt született, ami ezek közül jópárnak állított emléket, vagy mutatta be jelenkorig tartó történetüket, mindennapjaikat. Így hát itt az idő,…..
Háló Őr 2011.05.16 19:32:23
@GrG: Nem akarok a törökök ellen beszélni, jó, hogy jóban vannak az aussiekkal, meg minden, de úgy tűnik egy távol fekvő országgal könnyebb megbékélni. Valahogy ez nem megy a szomszédokkal: lásd örmények-törökök. Vagy itt a Kárpát-medence országait. Vajon mikor lesz hasonló török-örmény megbocsátás?
A Footbridge Awards főszponzora, a Bridge design & engineering áprilisban közzétette a "2011 legjobb gyaloghídja" címre pályázó hidak listáját, a győztest a 2011. júniusában megrendezésre kerülő Gyaloghíd Konferencián hirdetik ki Wroclawban. A két kategóriába ("Esztétika"…..
PTinfo A mozgólépcső menetrendje 2011.03.22 07:45:00
A mozgólépcsőkkel kapcsolatban régi szállóige internetes fórumokon, hogy azok közlekedési rendjét még a metróépítéssel együtt határozták meg, és bár azóta az utasforgalom térben és időben egyaránt változott, a mozgólépcsők menetrendje már-már fizikai…..
Háló Őr 2011.03.26 23:00:07
@Shadwell:
Hát nem is tudom, Prágában nekem más volt a tapasztalatom, több idő volt a felszínre jutni, pont azért, mert egy "sávot" üresen hagytak a gyalogosok.

@Monsanto:
Tényleg elég sok ez az 5000 Ft/óra. Van valakinek infója, h mennyi lehet magának a metrónak pl. egy metrószerelvénynek az óránkénti üzemeltetési költsége? Nagyon érdekelne.
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..