Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arval

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liu Vej tízéves korában bújócskázott a cimboráival, és eközben két kézzel belekapaszkodott egy vezetékbe. Nem kellett volna, az áramütés nyomán mindkét karját amputálni kellett, de legalább életben maradt. A most 23 éves férfi nem adta fel nagy álmát, a zongorázást, és 18…..
UPDATE!!! Jön a kárpótlás 12:00-kor. UPDATE!!!Egyik olvasónk, aki a válaszokból mindenképpen magára fog ismerni, nyerte a Mentalista ajándékokat, gratulálunk neki. A nyereményét az RTL juttatja majd el neki.Miért veszik el Patrick Jane-től a Red John ügyet?Mert Minelli szerint eddig…..
Arval 2010.02.03 10:35:00
@sixx: ez nem volt valami kedves lépés... :\ én is beneveztem vón, de így má'...
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Arval 2009.07.13 15:32:27
A megsértett Úr a baráti társaságával érkezett hozzánk, és az Úron kívül mindenki nagy érdeklődést tanúsított a pince iránt, így lementek pincelátogatásra, az Úr ekkor vette észre véletlenül, a munkapulton belül, a személyzeti részben lévő lehalkított, bekapcsolva felejtett TV készüléket, amin pont az F1 időmérő közvetítése ment. Mivel más vendégek is tartózkodtak a pincében, ilyenkor le szoktuk halkítani a TV, csak akkor nézzük, mikor nincs vendég. Az Úr rögtön pozicionálta magát a személyzeti rész és a munkapult egyetlen bejáratánál, a kassza, a pénztárgép, valamint számunka fontos és kényes, hivatalos papírok, iratok közvetlen közelében, egyrészről, másrészről pedig teljesen ellehetetlenítette a többi vendég kiszolgálását, mivel a munkapultban történik a kóstoltatásra szánt borok kimérése.
Mikor nagy nehezen sikerült az Ő szerinte elegendő helyen bekúszni, szólt, hogy hangosítsam fel a közvetítést, mikor elhangzott az előzményeknek köszönhető felfokozott idegállapotban az ominózus kijelentés, amit a mai napig fenntartok, mert ha ennyire fontos neki az időmérő, akkor ne tervezzen arra a napra programot. Ekkor kirontott a pincéből, de a pinceajtóból visszafordulva a többi vendég előtt "kedvesen" megjegyezte nekem: "különben is a f...szom vagy te, hogy megmondod, hogy mit nézzek a tévében?". Én az Urat semmilyen jelzővel nem illettem, a tőle elhangzott mondatot, jelen idő kijelentő módban visszaolvastam neki. Az Úr viselkedéséért a vele érkezett kísérői elnézést kértek, említették, aznap nem mi voltunk az elsők akik nem tudtak a kedvében járni. Hangsúlyoznánk, a haragot kirobbantott TV készülék a nem a vendégtérben található, olyan helyen, ahol csak a személyzet tartózkodhat.
Mi nem nyertünk, az Úr sem nyert, nyert Webber, meg a Heineken.