Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EGO88

44 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet minden halandónak!             Szó sem róla már vagy ezer meg egy éve hogy utoljára a blog.hu oldalán jártam és rittyentettem új sorokat a virtuális papírra. Aztán a minap egy kedves régi ismerősöm, aki anno…..
Üdvözletem a régi újaknak és annak aki még csak most olvas először. Jól eltűntem az élet forgatagában, időközben az egyetemi pályafutásom is parkoló vágányra futott, az anyagi helyzetem stagnálni kezdett (ugyan olyan szegény maradtam mint voltam csak most már nem kell…..
Remélem már nem kell sokat várni és minden szép fehér lesz! :) ..
Kicsit megcsúsztam a dolgokkal, de nem felejtettem el senkit és semmit. :) Bocsánat az elmaradásért, de pótlás következik. Legutóbb ott jártam, hogy lesz az első munkanapom a nagy angol hazában. Igen a múlt hét folyamán megtörtént és bele kóstoltam az angol…..
 Kicsit elkeskenyedtem már itt az utóbbi napokban. Rossz érzés úgy lenni egy vad idegen helyen, hogy egy biztos pont sincs az életedből Veled. Mikor szó volt róla hogy idén nyáron irány Anglia még koránt sem tudtuk, hogy Párom nem rögtön velem érkezik, hanem egy hónappal…..
Üdvözlet a távolból... Ismét eltelt egy kevés idő, aminek következtében újra peregtek az események és voltam hidegben-melegben (hőmérséklet és kellemes-kellemetlen eseményekre célozván; a rosszmájú ismerősök végett...:D); de azt kell, mondjam, jó úton járok. Kevés…..
2perc Focipálya fail 2011.07.06 18:46:00
EGO88 2011.07.06 22:28:44
Első körben egy hatalmas bocsánatkéréssel tartozom azoknak, akiktől nem tudtam elköszönni ez nem azért van, mert nem akartam (még ha egyesek esetleg így is gondolják) hanem mert indulásom előtti napokban a vártnál sokkal jobban felpörögtek az események. TEHÁT sziasztok/viszlát…..
Nem szokásom dicsekedni bár néha előfordult már az évek során, de csak azért mert a név kötelez; ugye EGO! :)Nah de hogy miért és hogyan is van ez hogy  "Egy kis foci...!" a cím és miről akarok szólni. Szerencsémre a tavalyi év folyamán a Szombethelyi Városi…..
Hasonló bejegyzése már volt Atom barátomnak ahol képekkel népszerűsített dolgokat mutatott be blogjában, de most semmi hivatkozás az ő "kiemelkedő" munkásságára, csak amit én találtam a neten böngészve mutatom meg nektek. A képeket itt találtam:) De kiemelnék kettőt,…..
Utálom azt, amikor valakivel összeveszem, vagy csak a nézeteink nem egyezzenek és mind a ketten meg akarjuk magyarázni a másiknak a magunk igazát! Persze utólag én is okosabb vagyok, csak akkor már lehet késő...! Belátom, ha hibáztam,- részben jó tulajdonság, de az hogy hibázok az…..
EGO88 2010.09.20 13:02:06
@Szultánia: Drága Szultánia!

Hiába olvastam most el újra és újra saját bejegyzésem már Magam sem tudom mi a ... csináltam amiért ezt írtam. Tudom miért ugrottam neked és min vesztünk össze /eszembe jutott :P/ Azért csak most válaszolok mert nem olvastam a blogom és nem néztem a kommenteket sem. Egy biztos hogy nem mondtál butaságot csak nem fogadtam meg a tanácsot ez idáig de igyekszem magam majd tartani hozzá. Szívesen eléd állnék hogy ezt megbeszéljük mert a harapástól félek talán legkevésbé, de hogy Szombathelyről mikor megyek haza úgy hogy időm is legyen ezt még nem tudom. Bár ahhoz hogy eléd tudjak állni még egyeztetnünk is kéne..:)
Aki még nem járt NB1-es labdarugó mérkőzésen az amint tudja, tegye, meg nem kell hatalmas összegekben gondolkodni a jegyárak tekintetében és még a focit sem kell hozzá szeretni. De míg egy megyei mérkőzésen csak a „Pista bácsiék” vannak kint a kocsmából addig egy…..
Ezt is megértük, anyukám öccse is felzárkózott a 40-esek táborába. Utolérve ezzel sógorát nővérét és még a család nagy részét. A mi családunkban, ha nem is borítékolható a jókedv négyzetesen hatványozott mértéke egy ilyen összejövetelen, akkor is majdhogynem lehet…..
Igen, láss csodát én is szoktam, bár az utóbbi időben, mint ha fénnyel táplálkoznék. Valahogy nem jut idő a csámcsogásra. Eddig sem ettem sokat leszámítva kajakos éveimet ahol a nap végét átlagosan 20 tojás/fő adagban zártuk Öcsémmel. Ma már ez közelében sincs a régi…..
Most nem Kőszegi-hg! Nem Petike, alias, KICSI és nem gyalog! (erről itt) Öcsém tegnap meló után rádumált (kemény másfél perc alatt)- akkor gondolhatjátok mennyit kellett győzködni,- hogy menjünk el bringázni a hegyre! Velencei-hg 2 ember 2 bicikli és 2 óra! Nem volt direkt, de…..
Megpróbáltam, de nem sikerült! Sajnálom több volt az önbizalmam, de nem nagyképűen, mert tudtam, hogy 6 év az 6 év, ami nagyon sok. Aki még nem jött volna, rá a kajak versenyről van szó, ami épp egy órával ezelőtt ért véget számomra. Sajnos 2 hét edzés nem művel csodát és…..
Bekövetkezett, amitől tartottam még a nyár elején, elfáradtam a fizikai erőmmel, ami nem a gyengeségben nyilvánul meg, hanem hogy már nincs miből mozgósítani a testnek. Az elmúlt két hétben folyamatosan mentem valami oknál fogva és töretlen éjszakázásba nyúló esték hajnali…..
Nem tudom, miért ne is kérdezzétek egész nap "itthon" ültem a kollégiumban és vertem a makkost. Most hogy kb. fél órája szakad az eső nem is kicsit, egyből el kellett mennem a pékségbe, hogy vegyek magamnak kaját, és hogy vegyek le pénzt a kártyámról. 5 percig sem…..
Egy hete volt már, hogy vártam a papírt, avagy a plasztikot, vagy anyagok helyett egyszerűbben csak: a jogsit. Tegnap végre megjött.Na ja, sejtettem, hogy kézhez kapom, hiszen a 3 nap - 1 hét határidő épp letelt, s délelőtt eléggé beborult az ég, fújt a szél, s annyira lógott az…..
Rövid bevezetés talán nem árt, hogy most ezt miért is és hogyan gondolom. Ha már fel lettem keltve és Öcsém is megtalált az éjszaka közepén és leültettem, nézzünk meg egy nem túl pasiknak kitalált filmet hát gondoltam, hogy ide is rögzítem a sorokat, ahogy szokás.  …..
Kevés alvás egy jó buli furcsa kaland a strandon hajnalban és haza érkezés hajnali 5-kor. Röviden így írhatnám le az elmúlt kicsivel kevesebb, mint 48 órát, ami a hátam mögött van immáron. Péntek reggel még Szombathely felé robogtam aztán ott is egy éjszakába nyúló…..
Eddig bírtam, 3 nap! :( No azért nem kell megijedni senkinek nem, adom fel, mert nem abból a fából lettem faragva csak ma estére elfogyott minden eddig elraktározott fizikai erőnlét tartalékom. Bár lehet, hogy a délelőttjeimet nem kellett volna a 2. fokú égés összeszedésével és…..
Köszöntök minden kedves és kedvetlen érdeklődőt eme oldalon, és a visszatérő vendégeket pedig köszöntöm nagyon-nagy szeretettel. Megint eltelt x idő nem számoltam mióta nem írtam már magamról, de még mielőtt hosszú lenne, ez a bekezdés csapjunk is bele a lecsóba.…..
Már rég nem írtam, s ennek "csupán" a vizsgákra való lázas készülés a magyarázata. Túl vagyok már a nagy részén, a lényeges tárgyak minimum jó érdemjeggyel zárva; úgyhogy halleluja... A jog és az ábrázoló geometria van még vissza; az elsőből 90%,…..
atom 27 - újabb évvel gazdagodtam 2010.06.02 06:02:00
A mai naptól ismét egy évvel idősebb lettem, így új számot kell a válasz-reflexembe rögzítenem a Hány éves vagy? kérdést illetően. A mai nappal belépek a 27-esek klubjába, de véletlenül sem az igazi, amerikai 27-esek klubjába. Hogy miért egy gazdagodtam, s nem szegényedtem egy…..
EGO88 2010.06.02 16:08:49