Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsi_lány

42 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sűrű volt a hétvégénk :)Péteken a Bakonyban voltunk kirándulni, mászkáltunk patakban, és kidőlt farönkökön, rohangáltunk, és ettünk vadászházban. Szombaton a Balaton volt terítéken vízzel és nádassal, vasárnap pedig a Berek. Itt Bodza kiszimatolt egy fácánt, ami 5 méterre…..
Vasárnap: És eljött a nap! Amit heteken át szerveztem, ma megvalósult. Végül 20 kutyával és a bátor gazdikkal vágtunk neki a Pilisi erdőnek. :) Enyhe izgalommal vártam a mai napot, igyekeztem mindenre és Mindenkire figyelni. Remélem sikerült. Peti szerit szuper jó kis túra volt.…..
My beagles' agility life Pá-pá 2010.07.07 21:20:00
Búcsúzum ettől a blogtól, az új irományaimat megtaláljátok ahttp://beagle-power.blogspot.com/oldalon! :)..
My beagles' agility life Videók 2010.06.30 18:58:00
Kaptam ma videót amiről álmodni se mertem volna, hogy valaki is felvette de most nagyon boldog vagyok, hogy meglett örökitve :D Rogz kupa csapatváltós videóról van szó, köszönet érte Zitáéknak (L)   Aztán van itt még Maya jumping futam:  Biggie jumping:  …..
My beagles' agility life Rogz kupa 2010.06.27 21:46:00
Tegnap elutaztunk Győr felé, Dunaszentpálra ahol egy egész napot töltöttünk. Fél 7kor már ott voltunk edzőnkért majd este fél 10re értünk haza. Kemény napunk volt de azt kell, hogy mondjam, hogy ennyire jó hangulatú, pörgős és jól szervezett versenyen szerintem még nem volt…..
My beagles' agility life Sződliget 2010.06.14 13:04:00
2010.06.06-án voltunk Sződligeten agility versenyen. Sajnos nem úgy sikerültek a dolgok ahogy elterveztük. Én se voltam a toppon sőt, egész nap kómás voltam a szombat után (beagle day) és Maya is teljesen kikészült. 3 futam volt, mindháromban kizártak bennünket...Lehet betett az is,…..
My beagles' agility life Pictures 2010.06.14 12:47:00
Tyhüü kaptam még képeket beagle day-ről és muszááj betennem ide! Nagyon szuperek lettek nem hagyhatom le Őket :PDog dancing bemutató:Agility bemutatós képek:Gyorsasásgi verseny:..
My beagles' agility life Új masina 2010.05.30 11:33:00
Edzőnk új fényképezőt kapott ennek persze az egész csapat örült hiszen ilyen jó képeket kapunk:És egy ráadás: Biggie egyszer nem ugrotta a karikát de le lett kapva :DDDDDe milyen jó combja van már rajta ggrr :P..
My beagles' agility life Beagle day 2010.06.05 19:55:00
Voltunk ma Budakalászon a beagle day nevezetü beagle találkozón. A Kutyaparadicsom kutyasuliban lett megszervezve (pont mint tavaly is :D ) és váá nagyon jó volt !!!! Rengeteg kutyus volt az ország (és országon túlról) is.  Délelőtt 10 óra körül egy gyors csoportkép…..
Ezúttal Délegyházán töltöttük a hétvégénket egy fantasztikusan megrendezett agility versenyen! 7-en mentünk a csapatból és mindenki nagyon szépen szerepelt! Szombaton 4 futam vasárnap 3 futam volt. Sajnos szombaton kb déltől elkezdett szakadni az eső és még azóta is megállás…..
A hétvégén -2010.05.08.- voltunk bemutatózni a belvárosban, pontosabban a Zichy-ligetben (Székesfehérvár). Korona napok voltak és meghivták a csapatot is, Mi pedig örömmel elmentünk. Nagyon sok ember volt és mégtöbb látnivaló és persze voltak programok is rendesen. Mindenhol…..
Hol is kezdjem....Talán az elején! Szombat reggel korán kelés, nyüzsgés a lakásban,készülődés a nagy napra. A Balatoni Beagle Club 2 éves volt február 9-én és mostanra tudtuk összehozni a születésnapi túrát. A jó idő miatt is ekkor lett megszervezve a találka hiszen most nem…..
Tegnap voltunk Gyúrón a TordasZoo kezdő versenyén. A hangulat mint mindig nagyon jó volt és végre nem csak 3-man 4-en voltunk a csapatból hanem körübelül 10-en !!! Szóval ez is rátett egy lapáttal a szuper naphoz! Mivel kezdő verseny volt ezért alkalom nyilt Biggienek is a verseny…..
Sajnos Mayáról nem készültek képek de Biggieről nagyon is jók lettek :P..
Csodálatos napnak néztünk ma elébe, gyönyörü időjárásunk volt edzésen, nem fújt a szél és a hőmérséklet is kellemes volt. Kutyusok igaz fáradtak voltak, mert a tegnapi nagy séta lemozgatta Őket kellőképpen de azért tudtak teljesiteni ha nem is 100%-osan de odatették magukat.…..
Tegnap, bolondok napját megünnepeltük egy kis agility edzéssel ami valóban bolondosra sikeredett! Körübelül 3szor estem el / csúsztam el, egyik videóra is lett véve örömömre de a legnagyobb ami többiek szerint filmbe illő volt csak a szemnek ártott :DSzóval itt a baki videóm,…..
Egyre többen vagyunk biglisek az agility csapatban aminek Én csak örülni tudok :) Az edzőm már fontolgatja, hogy logó cserét kéne bevezentünk :DDD Ha jól számolom akkor összesen 7 beagle jár a bandába! Tegnapi edzésre kijött barátnőm Bogyó nevü kutyusával és annyira ügyesek…..
Voltunk ma Zircen túrázni, nagyon nagy élmény volt újra kirándulni egyet! Az idő fantasztikus volt és végre ez más volt mint a többi....Biggie fejlődőképes úgy tünik :D Örömömre egész túra alatt szépen figyelt rám, ha hivtam odajött hozzám és egyszer sem kellett izgulnom…..
My beagles' agility life Tavasz 2010.03.25 14:40:00
Pár kép nálunk hogyan is ünnepeljük a jó időt:..
Ma megbeszéltem két barátommal, hogy kimegyünk a parkba kicsit kutyázni. Mikor megkaptam Biggiet nagyon sokszor kijártam....Utána állandósult és rá 4 évig minden egyes napomat ott töltöttem. Ha nem mentem ki már rosszul voltunk mindketten. Majd jött Maya, kis kihagyás aztán…..
Voltunk ma jó nagyot sétálni! Elkisértem anyut a boltba, mert nagy kényszert éreztem kutyát sétáltatni :D Mivel a boltba nem lehet bevinni az ebeket ezért elmentem egy-két kört tettem az áruház körül. Séta közbe hirtelen a távolba feltünt régi barátunk, Zazi egy tacskó-beagle…..
Ma voltunk edzésen és olyan jó volt! Annyira szép időnk volt, hogy mindenkinek jó kedve lett ettől! Kutyák is eszméletlenül teljesitettek mindegyik röpült a pályán! Kezdem úgy érezni Biggie-vel is, hogy akármit mondok neki megcsinálja hibátlanul! Mayával már eljutottunk…..