Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DubaiBlase

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oroszországról mindannyiunkban él valamiféle elképzelés, biztosan mindenki eltűnődött már azon, hogy miképpen is mehet arrafelé a mindennapi élet, miképpen alakította át az ottani életkörülményeket a Szovjetunió megszűnése, hogyan hatott az ott élő emberre a vadkapitalizmus megjelenése. Az ország…..
DubaiBlase 2018.04.29 15:19:10
Lengyelországgal eddig egyáltalán nem foglalkoztunk a podcastban, ezért épp ideje erre is sort keríteni. A mai adásban a világnézeti ellentmondásokról lesz szó, melyekbe gyanúnk szerint könnyen beleütközik az EU és a NATO töretlen egységesítésének nevében a nyugat-európai média- és politikai elit…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Mindenki tudja milyen idegesítő is tud lenni, amikor a cipőfűző a legrosszabb pillanatban oldódik szét. Vagy a mai "fejlett" világban sikerül kifognod egy olyan lábbelit, aminek a fűzője állandóan kioldódik, mert olyan marha…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Az eddigiekből láthattuk, hogy van jó pár remek megoldás a víz ihatóvá tételére. A hevítés 100%-osan megbízható, de rengeteg üzemanyagot használ és forró vizet kapunk. A kémiai kezelések borzalmas utóízzel és…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Valószínűleg a következő dologra senki sem gondol, amikor túrázni indul, mert adott felszereléssel számol. Mégis ezen lehetne a legtöbbet megspórolni. De, legalábbis a bakanccsal és a sátorral együtt triumvirátust alkotnak…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! E sorozat befejezésében még rengeteg apró ötlet található, összefoglalók, irányelvek és egy nagyon hasznos táblázat. Jó olvasást! Ajánlok a pár napos túrákat teljesítőknek egy jó ötletet! Főzzenek…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Ez már egy kis tapasztalatot igényel. De, nem vészes, hiszen többnyire egyenes vonalakat kell varrni. Csak poénkodok: kezdőnek azt a legnehezebb. Főleg a párhuzamosak, ha éppen nincs elfekvőben egy kéttűs ipari varrógép a…..
Combat Gear Blog SVD 2015.01.19 08:00:00
Az SVD távcsöves puskát 1963-ban rendszeresítették. Az SVD-t sokszor mesterlövész puskaként emlegetik, azonban a hagyományos értelemben ez nem igaz rá. A fegyvert arra tervezték, hogy 300-600 méteren mell és álló alakokat lehessen leküzdeni vele. Gyakorlatilag a rajok számára…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! A különböző rétegek és azok feladatának megismerése után érdemes átnézni bővebben, hogy hogyan és mi ellen is kell védeniük. Máskülönben még mindig választhatunk rossz megoldásokat a nehezen megszerzett pénzünkért,…..
Egy hete elkezdtem a készülődést egy olyan kalandra, ami már régen dédelgetett álmom. Ehhez elő kellett szednem a kb. fél ruhásszekrénynyi cuccomat és átnézni, hogy mit is kell magammal vinni. Miután a kiválogatás megvolt jöhetett a felszerelés átnézése és felkészítése a…..
A 2008-as Eb bravúr után nem cseng rosszul a párosítás, azonban a felkészülési meccseket tekintve nehéz eldönteni melyik a válogatott igazi arca.  Egy arcpirító, litvánok elleni 0-0 után sokan már legyintettek a Szbornajára, sőt, többen az Eb leggyengébbnek titulált…..
DubaiBlase 2012.06.10 12:40:14
Mint minden mesének, egyszer ennek is vége, lássuk hát a civil fotós régészeti emlékkönyvének utolsó oldalait. Előzmények itt és itt és itt. Abdul valagaHelyi viszonyokat ismerő sólyomszemek nélkül aligha boldogultunk volna Núbiában. Egy esetből kifolyólag azonban azt is…..