Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macsus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mustique, kenya és Jordánia jött szóba, mint úticél, de senki sem tudja, hová és mikor utazik a hercegi pár. A hírek szerint Vilmos ma melóba megy, és csak valamikor később vesz ki két hetet, hogy új nejét szórakoztassa...
Macsus 2011.05.02 13:34:28
@Rocko-: Zalánpatak...nem Zalakaros...de ugyanúgy kamu szerintem :-)
www.sonline.hu/somogy/kozelet/viragba-borult-zalanpatak-kate-et-es-williamet-varjak-374270
@cicómicó: ezzel még jobban látszik, hogy széles a lábfeje, ahogy Scala írta már korábban...
Chez DuBarry Vili csalja Kate-et 2011.04.27 20:14:00
 A National Enquirer szerint hétéves kapcsolatuk alatt William végig csalta Middletont, aki szemet hunyt fölötte. Nincs erre semmi bizonyíték, de nem lenne meglepő, mivel anyja, apja nyíltan házasságtörő volt, úgyhogy volt kitől tanulnia, és örökölnie. Nem nagy gáz, csak…..
   Noémi szexi csaj, biztosan kedvelik őt a pasik az időjárás jelentés élén. Észrevettem azonban, hogy mostanában sehogy sem találják el az öltözködését.   Biztosan nem lehet egyszerű, lehet, hogy nem is a stylist hibája, lehet, hogy hiába cipelnek neki…..
 Azért őt sem a sors szabta ilyen szexisre. Helyes tinilány volt nagy orral, és arcimplantátum nélkül. Viszont a szája valódi...
Chez DuBarry Szagos körömlakk 2010.06.03 09:12:00
A Revlon újdonsága, illatosított nail polish. Tekintve, hogy a férjem behány akárhányszor otthon lakkozom, ami nem sűrűn van, inkább szakemberre bízom, talán nem is rossz ötlet. de ahogy elnézem, csak száradás után illatos a cucc, előtte valószínűleg ugyanolyan büdös, mint a…..
 Azért írok erről a nőről, mert nagy Sopranós fan vagyok, és én sem értettem soha, mit keres ez a görény a sorozatban. - Minden felvétel rólam olyan, mint egy rendőrségi fotó - mondja a csaj magáról, és igaza van. Lehet, hogy életben csinos, de nem fotogén, és sokkal…..