Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amca

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem joggal állíthatom, hogy ez az év mindannyiunk számára tele volt kihívásokkal és váratlan helyzetekkel, amikhez egyik percről a másikra kellett alkalmazkodnunk. 2020 felforgatta a mindennapjainkat, és arra kényszerített, hogy vizsgáljuk felül a megszokásainkat. A járványhelyzet hatására…..
A macskák különleges lények, fondorlatosak, agilisak, remek érdekérvényesítő képességgel, és a jó menedzser sincs híján ezeknek a tulajdonságoknak. De ne álljunk meg itt: lássuk a tíz legfontosabb dolgot, amit egy menedzser a macskáktól tanulhat! Ha egeret fogsz, mindenképpen mutasd meg a…..
  Franz-Josef Overbeck, esseni püspök szerint le kell győzni az előítéleteket, és a Katolikus Egyháznak meg kell változtatnia a homoszexualitással kapcsolatos álláspontját Robert Shine, a New Ways Ministry blog egyik szerkesztője számolt be pár nappal ezelőtt Franz-Josef Overbeck, esseni püspöknek…..
Az egyik legrégebbi témák egyike, amelyet az emberiség évezredek óta különös szemüvegen keresztül vizsgál. A vallástörténészek, a hittudósok, a művészek és írók is górcső alá vették már ezt, amely nem más, mint a 7 főbűn és a 7 mennyei erény.  Vajon, hogyan jelennek meg ma a világban és a Magyar…..
amca 2019.02.17 10:35:15
amca 2019.02.17 11:01:34
@Dr.Man: Nagyon jó ,amit írtál,csak 1 a baj. Kimaradt ,hogy navigare necesse est. Mivel hajóni kell ,a hajót valakinek Vezetni kell.Amelyik hajónak ,nincs célja,soha nem talál kikötőt.
PoLízis Permanens forradalom 2010.10.27 23:15:00
Bár a címben szereplő kifejezésről általában a szocializmus, a Szovjet állam korai évei, valamint Lev Davidovics Trockij jut az emberek eszébe, leginkább – persze kissé parafrazálva – ez juthat az ember eszébe a második Orbán-kormány tevékenységének vizsgálata…..
„Doberdó! ...Fogalommá vált név s mégis azt hiszem, legtöbben távolról sem sejtik, miért és milyen körülmények között vált azzá” – írta József főherceg, a Doberdó-fennsíkot védelmező VII. hadtest parancsnoka visszaemlékezései vonatkozó kötetének előszavában. A…..
Minden kertész szereti a kertjét rendben tartani, van azonban egy kis állat, amely a kertek 99 százalékban időről időre felbukkan. Bizony, ez a vakond! Összegyűjtöttünk három tippet, hogyan vehetjük fel leghatékonyabban a harcot a kártevővel szemben. Azt fontos azonban megjegyezni,…..
amca 2017.08.21 20:34:59