Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TiSza

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerelem a hatodikon - Toldi Gábor Elégedetten zötykölődtem a párommal haza a buszon, hiszen remek randi-filmet választottunk. Sőt, annál jóval többet, ugyanis Philippe Le Guay filmje nagyon eltalált alkotás. Először ugyan ódzkodtam tőle, a plakát és a leírás túlzottan…..
TiSza 2012.09.13 12:57:03
@TiSza: Hacsak észre nem veszem végre a plakátot...
TiSza 2012.09.13 14:04:13
@efes: Igen, bűnbánóan elismerem, hogy én voltam figyelmetlen. Minden kritikám visszavonva.
BonFire blogja Mától: szélessáv 2011.06.15 10:30:00
Végre-valahára ide, kisvárosba, az ország szélére is "begyűrűzött" a szélessáv. Persze kinek mi a széles. Sok fórumon beszélgettünk a dolgokról, és csodálkoztam, hogy megyeszékhelyeken, ahol jelen van a DIGI mekkora adatcsomagokat lehet kapni milyen aprópénzen. Én…..
Ismét elért a végzet, bár ebben én is ludas vagyok, mert az utóbbi évben a végsőkig kiszipolyoztam amúgy sem valami erős szervezetemet. Az utóbbi két évben nem feküdtem kórházban, viszont a legutolsó évben már szinte havi rendszerességgel újultak ki a gastritises görcseim,…..
Egy általam igen hasznosnak és nélkülözhetetlennek tartott dologról szeretnék írni. A Photoshop gyorsbillentyűiről. Vannak egeres userek, és vannak billentyűsek. Az előbbiek általában ódzkodnak megtanulni néhány billentyűparancsot, és inkább hosszan keresgélnek a menüben,…..
Nem hiszem, hogy én találnám fel a spanyol viaszt, mert ez az élesítési módszer sok helyen le van írva, de azt talán megkockáztatnám, hogy részletesen taglalt magyar nyelvű HD videó tutorial még nem készült róla. Élesíteni a Photoshopban sokféleképpen lehet, ez az egyik okos…..
Előzmények: Kijelölések létrehozása Pennel – I. rész   Photoshop tutorialok: Egyenes útvonalak kombinálása görbékkel Mi van akkor, ha nem kell mindkét útvonal-szegmensnek görbének lennie? Mi van akkor, és mi a teendő, ha az első szegmensnek görbének, míg a…..