Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MKata

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
MKata 2010.12.01 21:07:20
@Atro: Akkor azért vág riadt arcot szegény Jimmy!:) Egyszerűen nem mer megszólalni....:)
Sajnálom...a nőt, meg azt is, hogy ezzel "szórakoztatják" a népet!
Ma delutan a tengerparton voltunk a sracokkal. Odafele menet megallitott minket egy srac,eloszor nem tudtammit akar,majd rajottem, hogy vallasos konyvet arul. Viszont a legerdekesebb, hogy a gyerekekanyukajanak nezett.....pedig o sem volt sokkaloregebb nalam...Mennyinek nezhetett?? Lehet jobb ha…..
Sokmindent csináltam ma. Lassan megtanulom mi hol van, arra kell csak ügyelni, hogy valahogy mindenre jusson időm. Majdcsak mindenbe belejövök. A nagy házimunkák közepette voltunk ma a gyerekekkel a tengerparton. Nagyon furcsa, hogy belátható körzeten belül semmi sincs, csak a nagy viz.…..
18 kg lett a nagy bőrönd:) Én meg még féltem, hogy ki is kell belőle pakolni:):):) Belefért a nagy téli kabát is, úgyhogy nem kell felvennem:) Szépen néztem volna ki nyár közepén abban:)) 14:30 és 15:00 között indulunk a reptérre. 18:50-kor felszáll a gép, és ha minden jól…..
Kedves Olvasók!Nagy örömmel teszek eleget Mukrányi Edit kérésének, aki elküldte nekem a december 30-i gála élménybeszámolóját, és kérte, hogy tegyem közkinccsé. Fogadjátok tehát sok szeretettel Edit írását - nekem nagyon tetszett! :-)Úgy kezdődött az egész, hogy elindultam…..
Itt megnézhetitek azt, ami a ma esti Fókusz Pluszba nem fért be, viszont itt végig István válaszol a kérdésekre. A kérdésekre, melyek többféleképpen feltéve ugyanarról szóltak: Lehet-e Istvánból sztár? Sztáralkat-e István? Annyira fantasztikusan hozzáértő emberek beszéltek…..
Kedves Olvasóim!Remélem, mindenkinek jól telt az Ünnep. Az iwiw-es rajongói klubban a rendszeresen "üzenőfalazó" tagok többsége ezekben a napokban is ott volt, hogy megosszák egymással Istvánunkkal kapcsolatos információikat. Persze, csak a bulvársajtó által írtakból…..
Újdonság, hogy immár közvetlenül innen is letölthetőek István dalai mp3-ban. Más oldalakon is elérhetőek ezek a felvételek, de itt ehhez nem szükséges regisztrált tagnak lenni, és még csak külön tömörítőprogramot vagy bonyolult megnyitási eljárást sem igényel a dolog.…..
"Sírni csak a győztesnek szabad" (Székely Éva, olimpiai bajnok úszó)Nagy este volt ez! Tele izgalommal, várakozással, örömmel, bánattal, és végül nagy megkönnyebbüléssel. István nyert!No, de nem volt ez sima menet, hiszen André, Robi és Szabolcs személyében három…..
Ma este a névadó látogatást tett az iwiw-es Tabáni István Rajongói Klubban. Tabáni István [Steve] (1031)       december 22., 18:35  Sziasztok! Szeretném mindenkinek megköszönni, hogy 2009 csillaga én lettem! Ha nincs meg ez a szeretet és biztatás, amit…..
Egy nagyon aranyos kis interjú, melyben István és szülei nyilatkoznak a döntő után, érdemes megnézni: www.storyonline.hu/hirek/igy_orult_tabani_istvan_videoval/21209/..