Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leonard

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marcsi különleges macska volt. Látszatra nem volt szokatlan, csak épp három lába volt és a farkából hiányzott egy darab. Ezek persze nem váltak előnyére: a többi macska csúfolta őt. Hamar megtanulta, hogy csak magára számíthat. Sokat játszott egyedül, és felnőtt macskaként se…..
Leszállt az éj, gyorsan jött ma a sötétség, s hamarost lett öregeste a szobában. Mámi nem tudta pontosan megítélni, rossz volt a szeme, pedig szűkítette is, hogy jobban lásson. Lassan forgatta a fejét, karmos végű, tapadókorongos lábaival óvatosan araszolt előre a szűk résben,…..
A hajnali napsugarak megcsillantak a tölgyfa még harmatos levelein. Egy kis zöld hernyó bújt meg ijedve a fa ágán. Nem rég bújt ki a petéből, alig volt két napos, de már tudta milyen félelmetes az erdő világa. Tudta, az erősebb megöli a gyengébbet.Ennél fogva rettegve húzódott…..
Unalmas volt a táj. Madár sehol az égen. Néhány érdektelen felhő vonult, de az is felejthető. Ugyanolyan fák, tipikus dombok, egy elcsépelt szikla, s a szikla tövében a már kikövetkeztethető barlang, melynek szájánál testes medve hevert. Mintha megérezte volna, hogy róla van…..
A Forrástól innen, a Nagy Zuhatagon túl, a Sebes Folyamba ékelődve állt az Ártatlanság Szigete. Ezen az idillien baljós helyen élt Zsenge, a fiatal sün. Életét az avarban kotorászva töltötte. Minden év őszében a fák ezerszínű leveleiből állított össze egy gyűjteményt,…..