Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lajospapu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford 6+5 ≠ 11 2009.02.27 21:30:00
Mindössze egy dolgot nem értünk: miért a nagyfőnök és nem a pincsikutya lép fel a labdarúgás ilyen természetű megreformálásáért. Tudjuk mi, hogy a nemzeti válogatottak megmentése lenne a cél, de az intézkedés gyakorlatilag egyedül az európai klubfutball elitjét érinti. Azt…..
A nyár eleji európai átigazolási szezon kifejezetten izgalmasan indult, és bár bankot még senki sem robbantott (Kaká és Lampard, a két legnagyobb kilőhető trófea még a helyén van), azért bőven van miről beszélni. De most nem Henry Barcelonába igazolásáról fogunk írni, bár…..
Remek rovatunk már jó rég nem jelentkezett, most viszont muszáj neki, mert ez ráadásul nem is annyira értelmetlen. Előre is elnézést minden Real Madrid-drukkertől.Ahol középszerűség van, ott a végén mindig Capello nyer - Arrigo Sacchi..
Nagyjából nyolc évvel ezelőtt, 1999 május 26-án, amikor a Manchester United az utolsó másfél percben két gólt rúgva megfordította a Bayern München elleni BL-döntőt, nem én voltam az egyetlen, aki azt gondolta, ilyet soha többé az életben nem fog látni. 2007 június 9-én a…..