Regisztráció Blogot indítok
Adatok
celbrion

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már hallani az angyalszárnyak surrogását.A sütik megsültek, a húsok előkészítve, a lakás ünnepi díszben, a fenyő már mocorogva várja a csillogó díszeket, és mindenhol érezhető a gyerekek csodaváró izgatottsága.Ez az ünnep igazi szépsége. A készülődés, várakozás, a…..
8,7 milliárd eurót hívtunk le az IMF hitelkeretéből. 2010-ben meg kell kezdeni a törlesztést. 2010 utolsó negyedévében 170 milliárd forintot, 2011-ben 1150 milliárd forintot, 2012-ben 900 milliárd forint, 2013-ben 50 milliárd forintot kell(ene) visszafizetni az IMF-nek. De hogyan?…..
celbrion 2009.12.27 18:35:04
@Sörömpőőr: ... és kérlek ne vedd személyeskedésnek ha egy kicsit sértőn fogalmaztam, nem Ellened szól az egész.
celbrion 2009.12.23 23:45:20
@Doña ¡Cara(mba)!: ... ez a Babits... nagyon aktuális (de útálom az idegen szavakat)
celbrion 2009.12.27 18:33:36
@Sörömpőőr: No, nem akarok én itt pártvitát kezdeményezni de a megszórító csomagok sz*rt sem érnek, legfeljebb edzett kommunistáknak. A képlet egyszerű: emelem az adót, ezt beleszámolom a költségvetésbe. Hülye vállalkozó megy szépen Tótországba, bejegyzi a cégét, fizet kevesebb adót, a Magyar költségvetésben ez megjelenik mint hiány. Nu, a komcsik csak ezt tudják, mint bokros: megszorítások. Ettől nem jött helyre a gazdaság és nem is fog. Ha székrekedés van a biliben, könnyíteni kell a kisbabán, ezt mindenki tudja aki már látott kisbabát... Mondom, mint érintett "vállalkozó".
És már csak csendben kérdezem: 8 éve volt a reformkormánynak, hogy elvégezze bölcs programjait, oszt mire jutottunk? És ne gyere a válsággal, 2000-ben még mindenki egyetértett, hogy 2006-ban itt az ejúró.... Ó, és hogy a hábúrúsövezet szlovénok már bevezették? Vagy a tótok, ahova pár éve fillérekért jártam éttermezni, Párkányba a Magyar forintommal? Na bocs, ki cseszte el??? Ezt speciel nem OV és nem a Válság. De nem azért mondom, mert Rá fogok szavazni, ó nem. Már nem, ebben egyet értünk.
Üdv,
C.
Csütörtök óta játsszák az Avatart, egyszerre volt a premier nálunk és az USA-ban, a kritikák egyöntetűen dicsérik a filmet (Index, Origo), és vastagon kihangsúlyozzák, hogy ezt mindenkinek látni kell -> 3D-ben! Ugyanis James Cameron az egész filmet a direkt erre a filmre…..
celbrion 2009.12.22 18:50:30
@tokmányos:
Üdv Mindenkinek!
Kedves tokmányos, ne vedd sértésnek, de nem tudtam ellenállni. Szóval azt mondod, ha beülsz sörözni, és a poshadt, keserű és bubimentes löttyöt egy szlikonmelles alig-szoknyás tündér hozza ki lézerrel gravírozott kristálypohárban egy művészi ébenfaasztalra, akkor Te élvezni tudod a sör élményét, hát nem tudom... Ha sörözni akarok, akkor oda megyek ahol az hideg és van benne buborék, ha a tündér érdekel, erre vannak szakosított intézmények.... de egyébként igazad van, és nem bántani akartalak...
Üdv, C.