Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spongebobsqrt

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rezsőházy Rudolf   Az évi gay-pride menet rendszeresen előtérbe hozza a “melegek” követeléseit. Vannak olyan országok, ahol a homoszexualitás bűnténynek minősül, míg másutt a “melegek” a többi polgárral együtt egyenjogúságnak örvendenek és a homofóbokat, akik…..
spongebobsqrt 2015.08.03 13:09:48
@Szalay Miklós: "Egy könyv a világ működéséről és az ember életéről"
Érdekes könyv. Az élet értelme is benne van? Amúgy ne strapáld magad, ezek write only módban vannak, ha olvasnak is valamit, csak akkor fogadják el ha megegyezik a prekoncepciójukkal, amúgy mindent ignorálnak.
Gay FAQ FAQ 2015.07.08 22:16:53
A kilencvenes évek közepe táján együtt néztük a nagymamámmal a TV-t. Egy sportszer reklámot adtak épp, amiben egy fekete atléta szaladgált a stadionban. Nagymamám megszólalt: "Nekem semmi bajom a feketékkel, de azt azért túlzásnak érzem, hogy a TV-ben mutogatják…..
A Van Gogh Múzeum után találkoztam egy étteremben a cseh Ivaval, akit Mehdivel együtt hosztoltam kb. másfél éve. Iva jelenleg a booking.com internetes szálláskereső honlapnál dolgozik. Kb. 1 éve él kisebb megszakításokkal Amszterdamban. Régi barátként üdvözöltük egymást.…..
Drága kis feleségem nem rég egy nagyon fasza sci-fi filmzenés top listát rittyentett össze, ami ihletet adott ahhoz, hogy én is összeszedjem a legjobbakat. Be kell vallanom, hogy ez baromira nem volt könnyű! Több mint 20 lehetséges zenéből kellett mazsolázgatnom, és így is fáj a…..
spongebobsqrt 2012.03.11 14:38:13
A 24 éves Jason Somerville 2005-ben tűnt fel kisebb amerikai pókerversenyeken, és mára az egyik legsikeresebb tornajátékossá vált. 2011-ben megnyerte a póker világbajnokság, vagyis a WSOP $1.000 nevezési díjú No Limit Hold'em tornáját, amivel 493 091 dollárt (körülbelül 106…..
spongebobsqrt 2012.03.04 15:19:50
@spion27: "Normális helyeken azt se nézik jó szemmel ha elmesélem hogy nőket dugok. Kit érdekel???"
Mindenkit. Normális helyeken ez a hétköznapi élet része millió formában: ismerkedhet bárhol bárkivel, beszélhet róla. Nem normális hely Szaudarábia, ott pl. tilos az utcán csókolózni.

"A homofóboknak főleg az ilyen magamutogató, felvállalósok adják a municiót."
Ha egy homokos csinálja ugyanazt ami mindenki másnak természetes, akkor magamutogató "felvállalósnak", közveszélyes buzinak számít. De az már tényleg túlzás is volna, a törekvés csak annyi hogy fele vagy tized olyan mértékig csinálhassa nyíltan.

A homofóbokat tökéletesen meg tudom érteni. Van egy ellenérzése valamivel szemben, ennyi. De azt a rengeteg értetlenséget és hülyeséget amivel ezt az ellenérzést ideológiailag alátámasztják már nem értem.
Nem olyan bonyolult ez az egész csak egy pillanatra éljük bele magunkat a másik helyzetébe, és értsük meg. Utána még mindig maradhat homofób.
spongebobsqrt 2012.03.04 20:46:57
@Androsz: "Miért akarnak a melegek fölöslegesen coming outolni?"

Azok közűl amiket már leírtam, a legfontosabb szempont valószínűleg az ismerkedés. Egy hetero számára teljesen természetes, hogy minden szembejövő nő az utcán, a munkahelyen, villamoson, könyvtárban, akárhol, potenciális partner. Természetesen Rácinger bíboros ez alól kivétel, de egy "aktív" normális férfi számára ez így működik. Fel se merül hogy hírdetni vagy titkolni kellene, annyira természetes. Egy homokos csak annyiban különbözik, hogy ha nem akarja a már említett közveszélyes buzi címet kivívni, akkor buzibárba kell járnia, előre kijelölt helyen szigorúan csak azokkal szabad ismerkednie akik deklaráltan homokosok. Ez abnormális, pszichésen sokkal betegebb dolog mint a homokosság. A coming out erre jelent egy megoldást: tudatja hogy ő homokos, ergo lehet nála próbálkozni. Biztosra veszem hogy az illető azóta már összejött egy hasonszőrű pókeressel, és remekül megértették egymást. Váljék egészségükre.

Mint mondtam: megértem ha valakinek ettől kifordul a bele, ellenzi, betiltaná, kerékbe törné. Viszont nem megérteni a mozgatórugókat, és öncélú magamutogatásnak látni az egészet, ahhoz autistának kell lenni, nem homofóbnak.