Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vista

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
Vista 2006.09.19 13:10:06
"1. Végre valahára világosan kimondta egy vezető magyar politikus, hogy az állam csak azt tudja adni a népnek, amit elvesz tőle (mellesleg ahhoz, hogy adjon 1 forintot 2-t kell elvennie a rendszer hatákonytalansága miatt).
2. Ezek után már nem lehet viszakozni a reformoktól.
3. Mivel nem nagy nyilvánosság előtt hangzott el a beszéd, hitelesnek tekintem,
nem a szavazóknak játszotta magát.
4. Néhány meglahetősen meredek résztől eltekintve, a beszéd önmagában meglehetősen előremutató"

Emde: így utólagos engedelmeddel is bemásolom a hsz-embe, mivel maximálisan egyetértek.

Én csak annyit mondok, mindenki próbáljon meg tovább látni az orránál.
Annál amit a hatalomba visszavágyók, vagy amit az ettől előnyt remélő morális válságot szajkózók mondanak.

Egyenesen undorító, h a fidesz milyen sunyi módon szítja a feszültséget, az arra fogékony emberekben.
"Ne üljetek fe a provokációnak"

Miyen rovokáció???????
gyökérek. ki provokál?????

az a provokáció ha megmodnom h hazudtunk, tudjuk, de de így nem mehet tovább, vagy az, h lám, most kiderült róluk, juj, akkor most mi vagyunk a jók, mert rólunk nem derült ki ilyen, és akkor aki tenni akar a hazudásokon alapuó szófosások ellen, az nem való a demokráciába??????
hát mekkora elentmondás ez!!!!

most a sok bársonyszékleső sunyi pöcs, mind, egytől egyik provokál!!!
provokálja az arra fogékony csürhét, gyerekek, tieteket provokálnak, ne engedjétek.
nah, mi kell a faszagyerekeknek?
"srácok, titeket provokálnak, lécci ne üljetek fe neki".
Aha, mert a faszagyerek majd aztmondja, ja, rovokálnak, okés, akkor bocsi, nem baj, tűrjük.

pontosan ez a provokáció.
megmondják nekik, h provokálva vannak.

Nagyot nőtt a szememben Gyurcsány Ferenc, és tovább süllyedt a műmájerkedő taknyos langyibangyi haszonleső ellenzéki pincsikutya pártkatona.

Emberek ésszel lássatok. Csak sajnos az érzelmekre próbának hatni azok, akik teljesen kivonják magukat a felelősség alól, sőt, rájuk kéne szavaznunk majd...mert ők a jók.
Ők a jók??? miért, mert néhány "érzékeny" embert elleneálásra buzdítanak, ami csak és kizárólag két dolgot okozhat:
1. ők visszakaerülnek a hatalomba;
2. sérülteket, randalírozást, újabb adóforintok felelőtlen elpazarlását, hiszen a helyreállítások nem a fideszes stb. felbújtók adományaiból fog megvalósuni, ne álmodozzatok, az én és a többi, egyébként is kevés adófizető pogár szebébő fog elfolyni.

Aki tör zúz, rombol, egyrészt maga alatt vágja a fát: lecsukják, megsérülhet, az adópénzek az ő hazafias randalírozására költődnek.
másrészt: hogyan fog eszámolni azzal a ténnyel magának, h lehet megynomorított egy embert, (rendőrt), tönkretette valaki életét, megkárosított ártatlan embereket (betört szélvédők stb..)
Mind morálisan, mind anyagilag saját magunkat tesszük tönkre (saját életünk, és Mo.), ha feülünk a haszonlesők nyilatkozatainak.

Ne hadjátok magatokat beleringatni abba a tévhitbe, h nekünk az lesz a jó ha lemond ez a kormány! Éppen kettéharapják a hazudozók segge alatt a széklábat.
Nem hiába kerültek ki a fevételek. Belső körökben is folyik a tisztogatás...csak valakik ezt szeretnék megúszni.
Erre az ellenzék igyekszik kihasználni: rajtunk keresztül, _mi_ vásárra visszük a bőrünket (olyanért amiből hasznot nem remélhetünk*), ők pedig visszaülnek oda ahonnan alig lehetett őket kimozdítani.

Hallgassátok végig a teljes beszédet, 71 percet ismerek eddig...személyes tájékozatlanság, lehet van több is.

Politikai válsághelyzet???
Mszp oyan stabil mint a szikla.
A fidesz meg az mdf ugatja ezt. Csak szeretnék. Kéne vissza a szék.

*rövid távú haszon remélés: okés, lemond kormány, nem lesznek megszorítások, netán emelések lesznek, ki tudja, az lesz mondva h majd ami most jön az jó lesz.
Könyörgöm, ha egy szakaembergárda tartja fontosnak a megszorításokat, ráadásul legalább 2 éves időtartamban!!! akkor hogyan remélhetik kifizetődőnek az ellenzékiek, hogy megszorítások eltörlésével elérik azt a szükséges bevételt, ami megszorításokkal is 2 év alatt lenne elérhető, jelenlegi számítgatások alapján is.
Nem a mában kel gondolkodni...nagyon szar lesz, 2 évig.., fogok anyázni is.. végig, de tisztán látszik miért van erre szükség.

Kocsit borogatni, óbégatni könnyű, ésszel femérni a helyzetet, na az nem akar összejönni, köszönhetően a hangzatos ellenzéki hülyeségeknek.


Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
comment:com Visszavárunk, Henrik 2006.08.02 11:33:00
Két hónap után tök világos, hogy Jakupcsek nem vált be a Mokkában. A magyarul csak alapfokon beszélő Klaudia legalább kedves volt, meg intuitív, saját pocakja mögül kikandikálva minden nőt megdicsért, hogy milyen fiatal, meg szép, és még Juhász Árpád is a…..