Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I R Baboon

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
Hajcsatok Ki viszi a bankot? 2011.07.17 10:00:00
Találós kérdés: melyik a világ legnagyobb díjazású egyéni sporteseménye? Wimbledon? Netán a brit golfbajnokság? Vagy máshol keresik a legnagyobb lóvét?A legnagyobb díjazású egyéni sportversenyek közül a teniszt követik figyelemmel a legtöbben és a legrégebben…..
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
Látni még nem láttuk a művet (mivel a gyártó 21stSextury oldalai nem elérhetők itthonról), de egy eurobabeindex szerű oldalon, az indexxx.com-on Kenny Lenoxként jegyzik Annát egy, az assholefever.com-nak készült filmben, ahol így jellemzik őt:"Blonde, sexy, and totally hot…..
Ájjájjájj báleset!!!- ahogy a Pöpcsi szokta mondani. Nagyon rég nem írtam, hát most összefoglalgatom. Nagyjából egy hónap eseményeiről van szó. Legutóbbi bejegyzésemet, akkor írtam, amikor megjött Lady M. Ő egy neves magyar étterem tulajdonosa és szeretne Sri Lankán valamit…..
Tankcsapda, 1991, Nevelési Központ, Pécs Az egészből leginkább csak a stroboszkópra emlékszem, ami a zenészek mögött volt a színpadon, és gyakran az egyetlen fényforrást biztosította a koncert alatt, de ez elképesztően újszerűnek és hatásosnak bizonyult, mint látványelem.…..
Tisztelt olvasóközönségem! Elnézést kell kérnem, mert nem írtam már vagy két hete semmi bejegyzést. Szóval bocsi. Most megpróbálom bepótolni, ezért úgy döntöttem, hogy az ünnepek időszaktól egészen mostanáig (jan 6.) most leírom egybe. Legutóbbi bejegyzésembe leírtam,…..
Amikor egyes szocialisták a jobboldali sajtót hívják segítségül párttársaik ellenében. A konkrét eset taglalása előtt kezdjük néhány általánosabb megállapítással a magyar médiát illetően. Még mostanság is, még nevesebb médiaszakemberek is gyakorta esnek abba a hibába,…..
I R Baboon 2009.12.22 13:33:02