Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don G

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
Don NFL 2010.01.03 19:20:40
Vasárnap este és két NFL meccs...Mi kell még :)Miami Dolphins - Pittsbourgh, illetve Philadelphia Eagles - Dallas CowboysAz elsőn a Pittsburgh-nek nyerni kell a playoff-hoz, plusz még az is kell nekik hogy a New York Jets-szel együtt a Baltimore Ravens vagy a Houston Texans is kikapjon, ami…..
Don Flex 2009.12.28 11:38:00
Még jó hogy itt a mérnökségen kellően pihent egyének dolgoznak ahhoz, hogy ne fulladjon unalomba egy december 28-ai munkanap :)A nyikkantá' boci-tól, az off-on át, a beszólások tömkelegéig terjed a paletta amivel megpróbáljuk feldobni a napot. :DÚgy érzem agyilag túlságosan…..
Don Foci 2009.12.28 10:25:00
Oh, a hétfő esti foci...Ami most kivételesen kedden lesz :)Na de csak azért mert utána irány a Yankee és a csapat nagy része részegedésig fog inniPersze leszünk páran akik nem, mert "mi" jövünk dolgozni 30-án is.Ezt a blamát... :SAmi a lényeg: Minden hétfőn kiküldésre…..
Don The begins... 2009.12.28 10:04:00
Miért van az hogy mindenki otthon pihenget én meg dolgozok?Ennyit a kapitalista szabad világról...No de ne panaszkodjak, örüljek hogy van munkám...Azért vannak idegesítő dolgok...Az ember egyszerű fia átmegy a cég büféjébe hogy némi tápértéket vigyen a szervezetbe és nem elég…..