Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ehy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MR2 Akusztik Volume 1. 2009 Ugye milyen jó hogy van ez a csodálatos MR2, a jó kis csillogó gyémánt az értékvesztett mocskos médiában, he? Nem elég hogy a legjobb és legigényesebb zenéket játsszák, de meghívják a legjobb bandákat a legendás 8-as Stúdióba, hogy ott…..
ehy 2009.12.23 09:42:30
Nem azt mondom, hogy az MR lefedi az ország zenei ízléséd. hanem azt, hogy lefedi a közszolgálati tartalmat. amúgy pedig már nagyon unom, hogy mindenki a régi nagy sportosokat hozza elő a kalapból!! Igen, volt egy nagyszerű sportszerkesztőség élén vass István Zoltánnal, Török Lacival, Molnár Danival, Novotny Zoltánnal és még sorolhatnám tovább. Igen, ezek az emberek egy olyan rádiós műfajt teremtettek, amit mind a mai napig senki, de szó szerint senki nem tudja utánuk csinálni. A körkapcsolás maga volt a csoda, hihetetlen jó volt hallgatni őket, és itt most jön egy de! A világ mint mindenben a rádiózási szokásokban is változik. ma már 32 sportcsatorna adja azt amit annak idején a közrádió vállalt fel. ma már nincs igény a fiatalok körében erre, hiszen bármikor bármit megnézhetnek, akár ezerszer is... Való igaz a metál zene amolyan lakodalmas szintre esett a rádiózásban (és itt most nem a színvonalát akartam érzékeltetni), a lehető legrétegebb zene. Sajnos ezt a műfajt még senki nem merte felvállalni, de ami késik nem múlik. ettől viszont az amit az mr2 csinál nem rossz. És az mr1-en az új kabaré, az új hangjátékok, éjszakai műsorok nagyo is színvonalasak. Persze a rádió is biztos el tudna működni több száz lébecoló munkatárssal, mint a magyar televízió, tuti szórhatnák ők is a pénzt. Nekem a párom tévés volt, de egy év után menekült, mert egy igénytelen, pénzszóró banda. senkit nem érdekel a nézettség, a muytizás meglegyen és onnantól kezdve mindent lesz... főleg azt, hogy talán jó, ha 2 ember nézi őket!
a vélemény szubjektív, tudom ez a lovam, de ne pont azon csattanjon az ostor aki valamit próbál tenni, a sok szenny média között.
ehy 2009.12.29 15:13:14
@Chinaski: már bocs, ha a hollywoodoo másodvonal, akkor Harcsa Veronika szintén.Nem is tévedtem, akkor ő harmadvonal. a japánoknak biztos bejön, a halkan suttogó jazznek nevezett Norah Jones utánzat.
ehy 2009.12.29 20:14:00
@doomanoid: jó hír doomanoid, hogy nem vagy isten, és harcsa veronkán kívül nem látsz. azért is jó hír, mert így már értem miért vagy röghöz kötött a metált illetően. és a tájékozatlanságodtól talán a metáltündér is okádni tudna. hajrá