Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Várfalvi Erzsébet

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igék, imák, képek Hová tartunk? 2011.04.03 16:18:00
Lapozgatom a kezem ügyébe került újságokat- ezen a héten kettőt. Többre sajnos nem volt időm, egyébként pedig megvallom őszintén, hogy én is lustulok e téren: sok információt az internetről gyűjtök.Az egyik újság az Éva magazin igényes kivitelű különszáma. A…..
Várfalvi Erzsébet 2011.04.06 08:08:55
Csak emlékeztetni szeretnék, hogy - még a könyvtári időkben – volt húsvéti különszáma a helyi lapnak:

www.mezobereny.hu/fajlok/hir/hirmondo/2005/200503-kulonszam.pdf

Pénzünk – mondhatnám, szokás szerint – nem volt. Elmentem az akkori polgármesterhez, azt mondtam neki: mi megcsináljuk örömből, a nyomtatás költségeit (akkor 5.000 Ft/oldal) meg dobjuk össze! Én leteszem a magam jövedelméből az első oldal árát, melléteszi-e a következőt…?
Lehet tippelni….
A különszám ennek ellenére megjelent :-)
VE
Az adóbevallás során lehet rendelkezni adónk 1+1 %-áról. Az első 1%-ot valamely egyháznak, a másodikat pedig egyesületnek, alapítványnak, civil szervezetnek ajánlhatjuk fel. Akkor is elvész ez az összeg, ha nem rendelkezünk róla. Ha már beadta a bevallását és nem…..
Várfalvi Erzsébet 2011.04.04 11:18:55
Emlékeztetnék rá, hogy a helyi újság történetében volt példa szó szerint színes (mármint a papír volt színes) különszámra is:

www.mezobereny.hu/fajlok/hir/hirmondo/2005/200503-kulonszam.pdf

Szándék volt - pénz nem!
Odamentem az akkori polgármesterhez, akkor nagyjából 5.000 Ft volt egy oldalnyi fekete-fehér nyomtatás. (A szerkesztés, tördelés munkáit természetesen nem számoltuk). Kértem, hogy jelentessük meg adakozásból, az első 5.000 Ft-ot én teszem le a saját zsebemből, melléteszi-e a másik ötezret...?
Lehet tippelni... :-)
Azért az újság csak elkészült!
http://www.youtube.com/watch?v=j4b-AkIru6g&feature=relatedTegnap nagyon sokan voltunk együtt az orosházi evangélikus gimnáziumban, a Szélrózsa előtalálkozón. ( Mezőberényből összesen huszan!!)Kb. 300 fiatal vállalta az utat: még Sopronból, Kőszegről és Bonyhádról is jöttek,…..