Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Msgt_Chris

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben taglalt Gore-tex parkához tartozik egy nadrág is. A nadrág méretezése szintén megegyezik a gyakorló méretezésével, és arra is kell felvenni. A térdnél és az ülepnél, dupla rétegű erősítés került fel. Az anyaga egész strapabíró, bár a gyakorlónál…..
Ha megnéztétek a videót, elsőre kicsit Hollywood szagú az egész. Jobban átgondolva viszont ötletesnek és hasznosnak tűnik már.  Már a második világégés során, és vietnámi konfliktus alatt is, léteztek hasonló kiképző helyek, ahol az adott hadszíntér környezetét…..
Air Power Blog AMRAAM rulez 2010.05.07 18:11:00
Ma volt a Load Diffuser 2010 záró, és az augusztusi repülőnap beharangozó sajtótájékoztatója Kecskeméten. Sokan sok mindent mondtak. Erről senki egy szót se szólt, de szerintem ez a nap híre.Négy CATM-120C a 32-es Gripen melleti szállítókocsin, Cobham NMML-síneken, melyek közül…..
Msgt_Chris 2010.05.14 11:19:24
@zulu74:

Elég erős az általánosítás nem gondolod? "Az megy katonának, akit máshová nem vesznek fel, papnak meg mégse állhat, ha családot szeretne."
A Magyar Honvédség Gripenjei november-december folyamán elérték a 2003-as szerződés szerinti végső konfigurációs szintet, amikor megkapták a ED 19 'operációs rendszert'. Az edíció - mely nemcsak "szoftverfrissítést", hanem teljes átírást és hardver-változtatásokat…..