Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homárer

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedvenc telefonos zaklatócégünk, a Capital Partners ismét meg tudta váltani a paradigmát. Korábban az ő üzletkötőjük nevezte először "szar alaknak" a saját ügyfelét telefonon, most pedig a tréfásan fenyegető-gyalázkodó SMS-ek kultúráját probálják…..
Homárer 2009.12.22 10:23:03
@Tittincs: Bizonyítékot! Bérpapírt, banki utalást a cp-től, vagy valamit mutass, mert ez a félmondat így elég karcsú!
(homar.blog.hu! ip alapján 100%ig biztos vagyok, hogy Tittincs beíró a CP szerverén át küldte az üzenetet :))
engem sajnos nem hívogatnak. nem vagyok milliomos...
viszont voltam azon a bizonyos tanfolyamon. egyetlen egy dolog tartott vissza, hogy felálljak és kimenjek röhögve az pedig a jólneveltségem. miután elénk rakták, hogy hogy lehet kiszámolni a fizut. a lapon szereplő összegek és százalékok alapján konkrétan semennyi pénzt nem lehetett keresni. "Titttincs" ha dolgoztál ott, akkor tudod hogy 20milliós ügyfélből ha napi szinten adsz veszel akkor sem tudsz kiszedni havi 5kilót. nem csak azért, mert napi szinten adni venni nyereséggel nem lehet. egész egyszerűen lehetetlen, hanem mert a kapott "bértáblázat" alapján egy 20m-s ügyfélből egy adok-veszek után kiszedsz kb 4ezer forintot.
nem mellesleg: a 3havi fix 80 amit ígérnek az apehnak is tetszene, mert mint mondták idézem: borítékba megy kéz alatt de csak az első x millás ügyfél után 3 hónapig.
lerázni a cp-t pedig igen egyszerű:
felhív. közlöd, hogy a beszélgetést rögzíted. (fontos!) első körben megkérdezed a nevét hogy mondj érthetően. másodjára pedig kéred a felettesét. ha nem adja akkor megmondod, hogy büntetőjogi felelősségének tudatában jelentse ki, hogy tudomásul veszi, hogy amennyiben nem törlik az adatbázisból a számod, zaklatás vádjával feljelented a céget, és hogy őt fogják elővenni. megmondod, hogy tudod, hogy adott telefonszámot adott napon hogy ki kap rögzítve van. így könnyedén előkereshető a felelős személy és hogy a büntetés a btk alapján 5 évig terjedő letöltendő szabadságvesztéssel jár. majd mégegyszer megkéred udvariasan, hogy a főnökével szeretnél beszélni. innentől pedig loopolva az előző beszélgetés amíg sűrű elnézések közt nem törlik a számod.