Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ClearlyImpossible

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Hosszú és unalmas bűvészet elméleti cikk következik, amit elsősorban saját szórakoztatásomra írok, meg annak a 4-5 embernek akit esetleg még érdekel. A cím első olvasásra hülyeségnek hathat. Mi az, hogy túl tökéletes? Nem az lenne a cél, hogy minél tökéletesebb…..
Nem, nem mentem át teljesen bulvárba, nem love storyról van szó, a cím teljesen fedi a valóságot. Egy "spontán módon", mobillal felvett jelenetről van szó, amivel sikeresen be lehet kerülni az újságokba, meg úgy tűnik ide a blogra is. Kedvenc kommentem:Thats no trick…..
"Ahhoz, hogy sikeres legyél és beutazd a világot nem kell tudnod ezer kártyatrükköt. Egyedi jellemednek és egyéniségednek kell lennie és kell hogy legyen egy három perces produkciód, ami erős és hatásos." Rudy Coby   ..
Gyakran kérnek fel itthon is bűvészeket, hogy jelentessék meg a céges bulin az igazgató urat. Úgy látszik, hogy David Copperfield is egyre gyakrabban vállal ilyen felkéréseket. Pár hónapja country díjátadón "haknizott", ezúttal pedig a daytime Emmy Awards-ot…..
ClearlyImpossible 2010.07.11 22:32:17
@Bűvész Bence: Nem azt mondtam, hogy maga a trükk az volt, de az a bevágás hátulnézetből nem kellett volna bele. Már csak azért sem, mert még valaki észreveszi hogy ott üres a nézőtér, a végén meg tele van.
Hajnóczy Soma január 22-én és 23-án (vagyis ma és holnap este) a Vésinet-i színházban fog gálázni a 9ème Festival Européen de l’Illusion et des Arts Visuels rendezvény sztárvendégeként.További info: www.magie-ffap.com     ..
Criss Angelt a bűvészek többsége nem igazán szereti, ugyanúgy ahogy David Baline-t vagy annnak idején Copperfieldet is divat volt fikázni. Mikor elöször hallottam a hírt, hogy Criss Angel bűvészdobozt ad ki, gondoltam, hogy írok róla egy jó kis fikázós cikket, hogy íme a nagy…..
ClearlyImpossible 2010.04.13 18:19:35