Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JKLM

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Lássunk és tapsoljunk! 2010.02.23 15:15:00
Molnár Csabi jól felhúzta magát már sokadjára, hogy egyesek semmibe veszik, sőt becsmérlik az elmúlt 8 évet. Összedobott hát egy füzetkét a maga igazát bizonyítandó. Változtatás és photoshop nélkül:  ..
JKLM 2010.02.24 08:13:36
"Teljesen kivagyok......megint órákon át kellett vigyorogni. De ha egyszer ez kell ezeknek .....izé, a választópolgároknak. Tele volt velük a csarnok! Nem is értem....de hát ők tudják. Jó, hogy Ildikó is ott volt velem, egy harcrahívó tábornok nem beszél ilyen lelkesítően…..
Vastagbőr Gordon az Avason járt 2010.02.19 15:01:00
No nem a híres lakótelepen, hanem a rendőrőrsön.Ma egyébként egész nap B.-A.-Z.-megyében kirándult, Kazincbarcika, Tolcsva, Edelény is szerepelt a programban, és Miskolcon a kórházban is lelkendezett egy sort.Az avasi rendőröknek is mondott egy csomó bullshitet (videó1, videó2),…..
Napi Populista KampányÍgéret - 1. rész Nem bírtam tovább, mert ilyen nincs, és még is van. Új sorozat, hadd szóljon. Úgy látom, minden napra jut egy-egy csemege. Mondjuk úgy, az alanyi jogú Zinternet volt a 0. rész. Egy mondat az MSZP 60 oldalas programcsomagjából. A…..
Azt hinnénk, hogy ez vicces, pedig nem az, csak egy sima üzenet. Balatoni város, körforgalom, "Itt az idő!" felirat a villanyoszlopon, meg egy bilincs, és egy kalitka. Alatta pedig a hátralévő napok a választásokig. Valakinek nagyon tele lett a hócipője a Balaton partján…..
Lendvai mama mostanság egy percre sem pihen. Meg is tudom érteni, pont ma hozta a NOL a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeit, és már a cím sem valami bíztató az MSZP-nek.  "A Fidesz rontott, de fölényesen vezet - a Jobbik javított, az MSZP stagnál" Úgy tűnik, a…..
A mai mottó: "Magasztos alkotmányos elvek mentén született a mentelmi jog intézménye évszázadokkal korábban, mára azonban a parlamentarizmusnak nem pillére, hanem épp kiskapuja lett a képviselői felelőtlenség. A törvény előtti egyenlőség kivételei nem erősítik a…..
1. A saját (város) tulajdonában lévő cégednek hozz össze 80 milliárd adósságot. 2. Hagyd, hogy a saját (város) tulajdonában lévő cégedből 3-3,5 milliárdot lopjanak el. 3. A saját (város) tulajdonában lévő céged ügyeit bízd a helyettesedre, néha-néha írásban…..
Kádár szelleme mindmáig közöttünk kísért és elsősorban nem a baloldalon. Módszereit és népvakító osztogatását továbbra is lelkesen űzik. Pedig kevés gyomorforgatóbb és aljasabb politikai húzás van, mint visszaélni mások szegénységével-főként…..
Gördült egyet az MSZP-s kampány, lássuk, hogy mit főztek ki a boszorkánykonyhában:   Minden jó, ha jó a vége, ez egy csodálatos sikertörténet, csak még nem fogjuk fel a borsónyi agyunkkal, le is írták Nekünk: pénzügyileg mi vagyunk a legeslegeslegstabilabbak (költői…..
JKLM 2010.02.09 12:43:48
@loláb:
csak egy gondolatra reagálok a sok fasság közül, amiket írtál:
". gyre kevesebb nyugat európai politikus veszi őket komolyan. Ezt akarjuk?"
Ez a legújabb magyar betegség! Jaj, mit szól majd az EU??? Minden másik EU ország leszarja az EU-t, nézd csak meg a tótok nyelvtörvényét. Az EU mit szól hozzá? Elárulom: semmit.
A fejhajtós, strucc-külpolitika már eleget ártott az országnak... ideje lenne változtatni.
Na, vajon hol készültek ezek a fotók?       Helyben kialakított bolt, ahol lehet vásárolni, 10 ezer kötetes könyvtár, kilenc (!) sportpálya és a tornaterem. Színházterem, tornaterem és a szakkörök tartására alkalmas melléképületek (fazekas kör,…..
JKLM 2010.02.08 11:09:53
Különös, ám örvendetes fordulatot vett a napról napra szórakoztatóbb választási kampány. Erős hallucinogén kábítószereket kezdett szedni a Magyar Szocialista Párt teljes vezetése. Semmilyen más magyarázata nincs ugyanis az alábbi sajtóközleménynek, amely azzal vádolja a…..
Pezsgett az átigazolási piac szerdán, egymás után jelentették be, ki hová igazol, illetve kit mely "csapatok" udvarolnak körül. Mesterházy Ernő: leigazolva. A nap szenzációja Mesterházy Ernő leigazolása volt, aki tegnaptól már a Gyorskocsi utcai bv csapatát erősíti,…..
JKLM 2010.02.04 13:48:07
@Seduxen:
Na így kell írni rosszakat a Jobbikról! Zero tanulhatna. (már várom, hogy átvegyétek az indexről)
Kérdés persze, hogy mennyire hiteles forrás az Index, Jobbik ügyben...
A rovatmagazin.hu, egy egy rovásírással foglalkozó honlap készített egy rövid interjút Dúró Dórával, a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetjének elnökével.  (Dóra tényleg jó csaj, bár árnyalja a képet, hogy hozzáment Novák Elődhöz.)   "Gribek Dániel: A…..
JKLM 2010.02.03 14:13:50
@picur3ka/beleallos kampany:
más dolog az ideológia és más dolog, hogy kitől kapja a fizetést.
Ha a főnöke megköveteli, megpróbál rosszat írni a Jobbikról. Mondjuk ez a cikk sem annyira üt, ezért is gondolom, hogy lehetne akár Jobbikos Ő is...
autózz! Hóból is megárt a sok 2010.02.02 15:06:00
Tudom, tudom, szar szóvicc, de ahogy nézem, nem is én alkalmaztam először a blog.hu történetében. A hétvégén jó sok hó esett az országban mindenfelé, TG az e témával kapcsolatos küzdelmeit és tapasztalatait osztja most meg veletek. Már régóta olvasgatom blogjukat, ha időm…..
JKLM 2010.02.03 11:38:25
Kedves Miklós, drága barátom! Sajnos bekövetkezett az, amitől tartottunk, Antal meg a Balogh nem bírták tovább és beszéltek. Rólad. Sajnos, az időpont nem a legjobb, így 70 nappal a választások előtt. Máskor talán el tudnánk simítani az ügyet, de most nem megy. A rendőrségi…..
És még mindig csak január van ... A jó Nyakó Pista szavait szeretném idézni: "Az MSZP a következő parlamenti ciklusban sem támogatja a központi ingatlanadó bevezetését. Ingatlanadó nincs és nem is lesz, az MSZP akaratából biztosan nem. Az MSZP ezeket a döntéseket…..
Bajnai Gordon interjú, Heti Válasz, részlet: - Tud patrióta gazdaságpolitikát folytatni az a kormány, amely a Mol helyett az OMV-t hozza helyzetbe a központi benzintenderen? - Ennél a kormánynál nincs erősebb támogatója a Molnak. (...) Ami a benzintendert illeti, a magyar…..
A demagógiamérő erősen kilengett, valami történhetett ... gyorsan jött a hír: "A fővárosi MSZP-frakció 50 százalékkal csökkentené a BKV jegyárait; a javaslat a nyugdíjasokra, az öregségi korhatárt elérőkre és az otthonápolási díjban részesülőkre vonatkozik -…..
A zuhanyhíradó legfrissebb hírei: Molnár Gyula, a 11. kerület polgármestere hamarosan vádlott lehet. A Kopaszi-gát hullámai lassan elérik Gyulust is, december eleje óta már a Központi Nyomozó Főügyészség irányítja a nyomozást ...  A rendőrség hűtlen kezeléssel…..
Csak itt, csak nektek. Figyelem, kedves Vona-fanok. A "Jobbik és a gazdaság" című posthoz írt egyik kommentem apropóján megkeresett Shunder László, a Jobbik Győr-Moson-Sopron megyei szervezetének egyik alelnöke. "Mivel az eddigi cikkeik alapján úgy látom, hogy Önök…..
JKLM 2010.01.26 07:34:33
@laspalmas:
Megvan az okom, hogy oda szavazzak, nem ez volt a mozgatórugó...
Egyszerűen csak örülök, hogy egy kis teret kap az új párt ezen a blogon is.
Novemberben ellentmondásos hírek jelentek meg a szeptemberi nagykátai eseményekről, fel is tettük a kérdést, hogy "Most kopogtattak vagy megtámadták a rendőrkapitányságot?" Fejlemény az ügyben, hogy Zajacz Ágnes helyi rendőrkapitány feljelentette Bánfalvi Zoránt, aki…..
A január 10-i nyomtatott Népszabadságban megjelent két fizetett politikai hirdetés, mit ad isten, ugyanarról a témáról. Egy az MSZP-től, egy a Fideszt-ől. A Magyar Nemzetben nem találkozhatunk MSZP-s hirdetésekkel, ott figyelnek, hogy ne zavarják össze az olvasóikat.…..
Jó reggelt kívánok! Reggel a kollégám majdnem az árokba hajtott, amikor meglátta az első MSZP-s óriásplakátot Biatorbágy közelében. Simán balesetveszélyes a plakát megtekintése, főleg olyan 100 km/h-nál ... Most komolyan, ez lesz az MSZP szlogenje a választásokra?…..
Nyílt levelem az SZDSZ-hez: "Tisztelt Szabad Demokraták Szövetsége! Megdöbbenve hallgattam a zuhanyhíradót, amely szerint Önök, a Szabad Demokraták Szövetsége, a volt kormánypárt, országunk egyik irányítója nem kíván élni azon jogával, hogy önállóan megmérettesse…..