Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mucci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem hittem volna, hogy ide jut a világ, hogy az emberek egy ilyen egyszerű kérdésben sem látják meg az egyértelmű választ, ami a jó útra vinné az emberiséget. Saját magunkat gáncsolva, arcal a szarba repülünk előre, hála a sok jóléti szavazónak. Ennyi volt, vége, kihúzták a demokrácia lába alól a…..
mucci 2016.11.09 23:19:29
Meglepetésekkel teli epizód volt ez, hallottuk Attila hangját és csinált is valamit végre, a villa egy része szlovákozásba tőrt ki, elhangzott Mádl Ferenc neve, Tivy megidézte Medgyessy Péter szellemét, Mici meg talán először nem káromkodott alkohol hatására, indokolatlanul sokat használva a…..
mucci 2016.09.25 18:27:42
@Túroscsusza: lécci ezt hagyd abba már, az a legkisebb para kb, hogy meleg a forma. Nagyon köszi előre is!
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
mucci 2016.09.23 11:29:17
A szerkesztők úgy variálják a napi kérdést, mint kutya a baszást, ezúttal arról szavazhatnak a kedves nézők, hogy kit választanának Dina helyében. A mai adás vezényszava egyébként a fifti-fifti, érdemes minden alkalommal ledönteni egy kevertet kőmíves actimel formátumban, amikor csak elhangzik, a…..
mucci 2016.09.23 11:24:25
@SocialWorker: és mindennap van valami buzizós megnyilvánulása neki, míg mások soha nem beszélnek erről negatívumként. Szomorú :(
Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye...
mucci 2016.09.19 20:01:46
@Betli Szofi: ha minden jól megy vasárnap után megtudjuk ;)
mucci 2016.09.19 19:30:20
@Betli Szofi: hu szerintem Dávidban annyi a komplexum, hogy nosza, szerintem neki nagyon el tudna szállni az arca egy győztes párbajtól. szerintem.
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
mucci 2016.09.12 13:46:25
@pávör dragonfruit: a 10% lesz úgy ahogy megbeszélték, azt mondja ;)
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
Ez most egy képregényes-animgifes poszt lesz, előre is elnézést az oldalt mobilböngészőről felkereső olvasóktól és igen, anyám jól van, és nem, nem rodázik a piactéren. Enjoy. Kezdődött azzal, hogy a Killer Karaoke nyertesei kaptak jutalmat. Sose látottat. Aztán…..
mucci 2014.04.19 02:02:38
@Krétagarbó: "Egy átlagos embernek esélye sincs bekerülni egy VV-be, mondjuk nem is nagyon akar." ezért a mondatért az Isten áldjon téged!
A LUSH sajtótájékoztatóján teljesen megőrültem, amikor bemutatták az új Karácsonyi termékeket, már alig várom, hogy a cikkem végére érjek és mindent bemutassak Nektek! Én nagyon szeretek testreszabott és hasznos ajándékokat adni szülinapra, karácsonyra és úgy gondolom, hogy…..
mucci 2013.10.14 21:38:50
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...