Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diákszótár

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis játék estére. Keressük meg az országokat fővárosuk, zászlóik vagy nevezetességük alapján.     A játékot itt éred el: http://www.travelpod.com/traveler-iq   Jó szórakozást!..
    7. Workaway   Ha jobban meg szeretnénk ismerni egy országot, akkor ez a weboldal minden bizonnyal segítségünkre lesz. Jelenleg 135 országban kereshetünk munkát, amiért cserébe  párnát a fejünk alá, és étkezést biztosit akinél megszállunk.  Ahhoz hogy tagunk legyünk…..
  Gondolom sokan tudjátok, hogy több ezer forintot is megspórolhatunk, ha csak egy kézitáskát viszünk magunkkal.  Sokan nem tudják, hogy mennyi mindent bepakolhatunk egy kisebb hátizsákba... Íme egy kis videó, ami megmutatja, hogy hogyan pakolnak be a profik.   Segítségnek…..
Íme a folytatása az első posztomnak.   6. NOMADS - a life of cheap/free travel   Ez nem egy önálló weblap, hanem egy facebook csoport. Közel 45.000 taggal rendelkezik és szerintem a legjobb információgyüjtő hely. Bárminemű kérdésre válaszolnak és olyan hihetetlen posztokat…..
Az internet segítségével már az utazásainkat is könnyebbé és olcsóbbá varázsolhatjuk. Íme egy pár link, ami igazán hasznos lehet:   3. Couchsurfing    A legjobb oldal! Kiválasztod az úticélodat és számodra szimpatikus embereket megkérdezel, hogy befogadnának-e egy pár…..
Lájm Tuning Hősök 2010.03.23 23:07:00
Ahogy tekerek hazafelé, a Hősök tere Szépművészeti felöli oldalán meglátok egy rakat autót, és egy rakat embert. Láttam már messziről, hogy nem csak egy túristacsoport, mert túl sok volt a Mitsubishi(meg kellett néznem, hogy írják). Hát közelebb tekertem, hogy jobban lássam,…..
Lájm Planet 51 2010.01.20 01:18:00
Kezdenek előbújni az animációs stúdiók a Pixar, a Dreamworks és a Disney mögül, aminek csak örülhetünk, mert a nagy stúdiók filmjei mostanában nem olyan ütősek, mint pár évvel ezelött. Talán csak mert a nagyok filmjei gyerekeknek szólnak! Az 51-es bolygó alapsztorija…..
Diákszótár 2010.01.21 14:13:28
@zöldcitrom: Persze, ezek szép és jó dolgok, de ilyen filmből azért nem egy vagy kettő van :)
Azért a Dysney mese világa hasonló. A legkisebb gyerek elmegy, legyőzi a sárkányt és összejön a szép lánnyal.De ez sajnos csak mese:( Tény. hogy el kéne minden embernek gondolkoznia a filmen.