Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orbántorgyánpolgárkormány

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Emlékeztek még a Hotel Volgára? Az Index néhány éve szavazós játékot indított, ahol Finta József tíz épületét, és ugyanennyi rendszerváltás óta emelt budapesti épületet lehetett pontozni 0-10-ig. A Hotel Ibis-szé nemesedett nevű szálló a legrosszabb helyen végzett. Íme…..
orbántorgyánpolgárkormány 2010.01.06 17:09:04
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
orbántorgyánpolgárkormány 2010.01.06 15:28:42
@vidéki23: Írtam egy hosszú levelet arról, hogy mekkora tetvek vagytok, de szerencsédre véletlenül töröltem. Nem tartalak arra érdemesnek, hogy mégegyszer leírjam....
A Népszabadság ma a harmadik oldalon kérte számon, hogy a Magyar Televízió mégis miért nem tudósított a Táncsics Alapítvány díjátadójáról, és azért zárójelek közé préselve megjegyezték, hogy a Táncsics Alapítvány egyébként az MSZP pártalapítványa. Bezzeg tavaly, meg…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..