Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pck (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle YourLook: Dávid szettje 2010.05.27 12:23:30
Rengeteg kép érkezik a YourLook rovatunkhoz, ezért egy kis időbe tart, amíg mindenki kikerül az oldalra. Most a Dávid nevű olvasónk által küldött fotókat mutatjuk be Nektek.póló: H&Mnadrág: Clockhouse (C&A)sál: F&Fcipő: F&Fnyaklánc, karkötő: Philip Russel..
Jared Leto színész / zenész új arcát mutatja nekünk. Szerintem teljességgel mókás, nem is értem, hogy ezt hogy gondolhatta. A haja már alapból megér egy misét, de a fényvisszaverő csíkos melegítőnadrágon át a mellényéig minden szörnyű rajta (a cipő talán annyira nem). A…..
pck (törölt) 2010.05.25 10:49:59
@norbi2k:

Színészként már több filmben is játszott, de többnyire mellékszereplőként. Most lesz egy új filmje a Mr. Nobody, amiben főszereplő, nálunk augusztus 26-án mutatják be (elvileg).

Zenészként pedig a 30 Seconds to Mars nevű együttesben énekes, a testvére pedig a dobos.
pck (törölt) 2010.05.25 10:51:27
@pck: egyébként fekete lenne a haja eredetileg.
A napokban ért véget az áprilisig beküldött fotókból összeállított szavazás, melyen Dávid és a ballonkabátjáról készült fotó kapta a legtöbb szavazatot! Mostantól viszont újra várjuk a fotókat kedvenc ruháitokról, kiegészítőitekről, cipőitekről (stb.) a YourLook…..
A tavaszi és nyári szezonra rengeteg nagy cég jelentet meg nyári parfümöket. Van amikor alig észrevehető a különbség a "rendes" és a nyári kiadás között, de van, amikor nagyon különleges és finom illatokat alkotnak. Az itt látható összeállításban olyan új…..
Már kapható az ELLE Man vadonatúj, 2010-es tavaszi/nyári száma, Vincent Cassel-el a címlapon. Én már megvettem és nagyon tetszik, lapszámról lapszámra válik egyre jobbá és terjedelmesebbé. Nem is tudok igazán negatívumot említeni, maximum annyit, hogy az "Igen vagy…..
Ahogy egy kicsit jobbra fordul az idő és kisüt a nap, sokaknál előkerül az egyik legnagyobb kínálattal rendelkező kiegészítő fajta, a napszemüveg. Rengeteg típus közül válogathatunk, bár valószínűleg idén is a tavalyi év nagy slágerei, a Ray-Ban Wayfarer-ek (vagy ahhoz…..
Mi (és szerintem a Ti nevetekben is írhatom) szeretünk ruhákat vásárolni. Jó bemenni egy boltba, jó érezni az új ruhák illatát, jó megfogdosni, próbálgatni őket. De a shopping túrák nem mindenkit hoznak lázba. Sokan vannak úgy vele, hogy ha ruhát kell vásárolni, akkor nem…..
Most egy olyan verzióját mutatjuk meg a Converse bokacipőjének, amelynek a cipőfűzőjét oldalra csúsztatta a tervező Takahiro Miyashita. Eddig csak a focicipőknél volt megszokott dolog, hogy oldalra csúsztatják a cipőfűzőt, az egyenletesebb felület miatt. Kissé furán néz ki, de…..
HeStyle DKNY Men 2010 tavasz 2010.03.25 08:50:00
Megjelentek a DKNY Men 2010-es tavaszi/nyári kollekciójának kampányfotói. A képeken fél tucat Ford modell szerepel, a fotós pedig Nathaniel Goldberg volt. A ruhák nem rosszak, jól látszik, hogy a DKNY Men kampánya inkább a klasszikusabb és letisztult öltözködést kedvelő…..
A Nooka óráknak Amerikában hatalmas népszerűségük van, rengeteg sztár hordja a márka különleges óráit, ebből adódóan pedig az átlagemberek is veszik mint a cukrot. Normál esetben ez megint csak egy hülyeség lenne, de ezek az órák szerintem sztárok nélkül is népszerűek…..
Jon Kortajarenát ezúttal a legnevesebb brandek cuccaiba öltöztették. Szerintem nagyon jók lettek a képek, és bizony felismerhető, hogy épp melyik divatházról van szó: próbáltak egy-egy jellemző pózt vagy tartást bedobni - elegancia, játékosság, komolyság, bohémság...stb. Van…..
Nem vitás, az OurFashion mára az egyik legjobb és legolvasottabb magyar divatbloggá vált. Hasznos tanácsokkal és remek cikkekkel segítenek eligazodni az aktuális trendek között, a divatrajongók és a szakmabeliek nagy örömére. Igazi sikersztori ez, amelyet nemsokára egy nagyszabású…..
pck (törölt) 2010.03.06 12:53:37
@Mc Murphy: @HeStyle:

Hát igen, nem jártam szerencsével. De köszönöm az infót, akkor áprilisban keresem majd az új számot, addig meg próbálok vadászni a régiből hátha akad még valahol.
Noah Mills szerepel a német GQ Style tavaszi/nyári kiadásának címlapján, ami szerintem nagyon jól sikerült.A modellel készült fotósorozat még nem került nyilvánosságra, de amint lehetőség lesz rá, azt is megmutatjuk majd...
pck (törölt) 2010.03.05 20:42:38
@HeStyle: köszönöm, egyébként Gentlemen valamire gondoltam
Jana Knauerova és Ryan Mertz szerepelnek a GAS Jeans 2010-es tavaszi/nyári kampányának reklámfotóin. A képek nem rosszak, de az őszi/téli szezonhoz képest majdnem csak annyi a változás, hogy mások a modellek és a kevesebb a ruha rajtuk, ami viszont rajtuk van, azok nem rosszak.…..
pck (törölt) 2010.03.04 17:54:46
@Anyád! Füred!!!: Igen, bőr.

Én szeretem a GAS-t, nadrágok terén csak ott szoktam vásárolni, idén benevezek egy fehérre. De a többi holmi nekem nem ér annyit amennyiért árulják...
Felbukkant egy kép a Zegnától, ők így képzelik el a tavaszi divatot. Véleményem szerint tetszetős a kép, bár sok ötlet nincs benne. Jó a modell, nem hivalkodó, (=tökunalmas), a középkorú üzletemberek számára úgy érzem, megfelelő ruhákat kínál a márka.Nektek mi a…..
HeStyle Szótár, alapfogalmak 2. 2009.12.28 11:46:00
A hölgyek bizonyára tudják, mit jelent a legtöbb kifejezés a divattal kapcsolatban, de nekünk fiúknak (esetlegesen ilyen irányú érdeklődéssel) talán nem árt összegyűjteni néhány fogalmat, amivel találkozhatunk. Folytatjuk a sorozatot.4, DIY (do it yourself):Ez a csináld-magad…..