Regisztráció Blogot indítok
Adatok
absurdistan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
absurdistan 2013.07.31 17:05:34
@bitblueduck: Az. :)
Justin Bieber tudatosan építgeti rosszfiú imázsát: egyszer Bill Clintont kurvaanyázza egy véletlenül kiszivárgott videóban, máskor a rajongóit köpködi, most meg drogokkal buktatta le magát a kanadai határon. A határőrök Detroitba menet állították le a tinisztár turnébuszát a…..
absurdistan 2013.07.31 09:06:52
@bitblueduck:

LOL :D
Nem elég, hogy az angol Premier League meccseit nagyjából csak azok láthatják, akik a Digi előfizetői, most még itt van ez is, a csatorna PL-lel foglalkozó riportereinek és celebvendégeinek legújabb húzása, amivel a sírógörcs szélére kergetnek minden jóérzésű futball- és…..
absurdistan 2013.07.25 13:44:01
@sixx: "mer?" :) például azért, mert te gondolom részben abból élsz meg hogy ide toljuk a pofánkat és elolvassuk a suttyó irásaidat nem? :) Amúgy mire ez az indulat, ahogy te leírtad amit leírtál, gondolom, erre más is leírhatja amit leírt nem? :)
Álmomban Erőss Zsolt voltam. Feltámadtam - vagyis, a csuda tudja, én nem úgy éltem meg, mintha meghaltam volna, egyszerűen csak aludtam egy jót. És most felkeltem. Letakarítottam magamról a szikrázó, érintetlen havat, amivel betakaróztam, és elindultam lefelé a hegyről. Az…..
absurdistan 2013.05.29 13:31:14
Értem az írás célját, és mint provokáló írásnak nagyon szuper lett és dicséri a szerzőjét és annak tollát. Elég egyértelmű képpel szépen vezeti a mondanivalót.

Viszont az mondanivalójával nem tudok 100%-ig azonosulni én sem. Olyan 85%-ban kb., hogy ahelyett hogy a magyar ember próbálna együtt érezni és gyászolni, ahelyett okoskodna, hisz Erőss Zsolt elvesztése veszteség M.O.-nak. Hasonlóan ByeAlex történetéhez, hogy nekem se volt a kedvenc dalom, de ha már ő ment ki miért ne neki szurkoljak. Olimpikonjainkat se szoktunk fikázni, ha nem világ elsők, de szurkolunk, hogy minél jobb eredménnyel jöjjenek haza.

A 15%, amivel nem értek egyet, az az, hogy nem csak hogy közszereplő volt Erőss Zsolt, hanem ő ebből élt, ez volt a megélhetése. Azon kevés hegymászó volt aki fent tudta ebből valamelyest tartani magát a médiával karöltve. Tudnia kellett, hogy mit kockáztat és azt is hogy milyen utóhullámai lesznek a médiában arról amik a hegyen történni fognak. Ha sikerül fél lábal is neki, akkor egy hős lesz. Ha nem, azt is tudnia kellett, hogy kb. mi fog történni ... sajnos tragédia történt, ahol a főhős bukásával a néző nem tud azonosulni, viszont a jelen korunkhoz tartozik, hogy ahogy segge is van mindenkinek úgy véleménye is, így nekem is. De ezt is vállalta. Nekem annyi amúgy a véleményem, hogy ez volt a foglalkozása, hogy elment erre a bizonyos hegyre, nem volt semmi gond és nem is volt önző. De amikor a hegyen nem tudott vissza fordulni a cél előtt, amikor a körülmények ellene voltak, ott azon a ponton sztem kicsit önző volt, és megvakította a cél a dicsőség és neki ott ezen a ponton ez fontosabb volt a családjánál. Hibázott következménye lett, ezt meg lehet ítélni ... DE mindenki magába nézhet, hogy neki az életében nem volt-e hasonló szituáció, ahol ugyanezt tette meg, MAX nem lett ekkora következménye. Szóval sztem az vesse az első követ, aki ...
  Pénteken, az 1. szabadedzés közben ment a pályára az állatka, épp nem jött kocsi, megúszta. Kis gondolkodás után egy menekülőnyíláson hagyta el a pályát.  Montrealban nem ritka az ilyesmi, három éve Ralf Schumacher majdnem elütött egyet, centiken múlt.…..
absurdistan 2010.06.13 14:05:06