Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libertate Studio - Csnakos

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libertate Studio - Csnakos 2010.03.04 18:23:24
@DjBigman: jaja utólag eszembe jutott
@Lasereye: én is szeretem csak ha sokat játszok vele egy huzamban hamar megunom
@ARSENAL4EVER: amúgy meg is veheted mer nem drága, 576-nál is viszonylag olcsó
Libertate Studio - Csnakos 2010.03.06 13:52:13
@iSamyR: 1: tudom hogy különböző a tudásuk, de vegyék már a fáradtságot szerintem hogy megrajzolnak többet is
2: igen, én is szoktam használni, amúgy nem vettem észre ilyesmit hogy elengednének autók még ez után se
3: volt türelmem megcsinálni az 1-t nem arról beszéltem, csak 600-dik után már unalmas, mondtam is hogy eleinte még tök jó meg minden csak 2 város között kell menni folyton mire tudsz menni máshova (na jó 3, de ha jól akarsz keresni 2 között fogsz menni)
4: jogos hogy van büntetés meg ilyenek, de ha mondjuk azt mondom hogy nem fizetem be nyenyenye kapjatok el ha tudtok, hát ilyet nem mondhatok mer ígyis-úgyis befogja velem fizettetni akaratom ellenére és ez nem tetszik nekem

semmi gond hogy elmondtad ezeket, mondom hogy 1. vidim szóval még rengeteget kell "csiszolnom magamon"...

@Dick Assman 25: én a 18 WoS-t jobban szeretem mer ott több utak vannak, több szállítmány, hangulatosabb is... de amúgy 2. része lesz ennek a vidinek és ott akkor kitérek ezekre külön
Libertate Studio - Csnakos 2010.03.17 14:38:56
@pantermanus: erre a videó 2. részében kitérek
Libertate Studio - Csnakos 2010.02.01 10:27:36
Péntek délután 4-től lesz az utolsó Live adás itt a főoldalon, amiben én, LaLee és Killah fogunk szerepelni. A Live adásunk célja az, hogy megbeszéljük az oldallal kapcsolatos problémákat, ötleteket, javaslatokat. A "Mégis mit akartok" bejegyzéshez írt kommentekre is az…..
Ami elsőnek feltűnt az a kiváló hangminőség, kristálytisztán lehet hallani a hangodat, bravó! Az, hogy az egész videó alatt ment egy zene, szerintem nem zavaró. Ez a stílus leginkább egy régebbi fix.tv-s (nem tudom ki emlékszik még rá) bemutatóra emlékeztetett. A kommentárról…..
Hmm.. nem rossz. Említetted az elején, hogy laptopról vetted fel a jeleneteket, azért akadozik a videó. Nos valóban, ez sajnos az egész videóra rányomja a bélyegét, sokat ront az élvezhetőségén. A jelenetek változatosak, ezzel nem volt baj. A narráció nem volt rossz, de néha…..
Libertate Studio - Csnakos 2010.01.11 14:37:18
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: 1. David910409: Antikiller előzetes 2. Tomilion: Iskolai kalandok  3. CaRlose01: Anti Antikiller  4. Radaconte: Dominick szabadulása …..
Libertate Studio - Csnakos 2009.12.31 17:36:04
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..