Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blur.net

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ALAKORBiosör ARMANDO_OTCHOAHappy Finish (German one)Ocsoa Summer SunriseVári Nővérek (Ogre és Szent András sörfőzde koprodukció) BALKEZES SÖRFŐZDEBalkezes Hopster BäDER SÖRFŐZDE Bäder PilsBetty Babe búzaBäder MeggyesNord Star+1 MEGLEPETÉS BIGFOOT SÖRFŐZDEAlcatrazBrand…..
SERTEPERTE Az ellenforradalmi sör 2012.04.16 06:36:00
Az utóbbi időkben igen sok szó esik a hazai sörfőzés megújulásáról, a kisüzemek extravagáns sörkülönlegességeiről. A sörivók izgatott érdeklődéssel kóstolgatják a Grabancot, A Jó Éjjeli Portást, Hammurapi Álmát, a Sherwood Alet, a Kortyot, a Mályi Búzasört vagy a…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
blur.net 2013.01.10 11:10:40
     Az itt leírtakkal az a célom, hogyha valaki *neadjisten* érdeklődne a magyar kisüzemi főzdék iránt, az szabadon vegyen innen információt, s ha kedve van, kerekedjen fel. Rejtett indítékom a magyar sörkultúra fejlesztése. Ezen a téren nem vagyunk túl jól…..
magyar világos sör A KK mindig is szerertett piacra járni, lényegében ugyanazokból az okokból, mint a hasonlóan gasztro-pszeudofasiszta, urbanizált, iskolázott emberek általában: nem esik a modern mainstream sodrába, lehet bámulni a szép nagy élelmiszerkupacokat, emberközeli…..