Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cod6

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Na ez egy igazán tizennyolc pluszos poszt, szóval csak az kattintson, akit nem fog el undor egy pucér női test látványától, ugyanis kattintás után már nem ér nyavalyogni.Merthogy a mai szereplőnk Kacey Jordan, aki több mint nyolcvan hardcore pornóban szerepelt, így nem is nagyon…..
cod6 2011.05.10 22:15:37
Röhögni mindenki szeret, én speciel még kínomban is, vagyok annyira barom, hogy még a saját nyomorúságomon is kiválóan el tudok szórakozni, így nem voltak prekoncepcióim a Tv2 új celebszopatós műsora, az Ezek megőrültek!-kel szemben, ami dióhéjban arról szól, hogy b-listás…..
cod6 2010.10.20 19:46:24
Ahogy azt már írtuk, letelt a négy hét, lezárult a két fordulóból álló iPad-nyereményjáték. Az első körben mi tettünk fel egy kérdést, amire 509 jó megfejtés érkezett - a jó válasz egyébként az Epöl volt. A második feladványt már a Trendmagazin tette fel, ők dobták be…..