Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lbelafi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, ha valakinek van úgy 4 000 - 6 000 dollárja (1-1,4 millió forintja) máris megveheti azt a kissé kopottas, borzasztó színű kanapét, amin a Jóbarátok szereplői meresztették milliókat érő seggüket a sorozat egyik helyszínén, a Central Perk kávézóban. A mohair huzattal…..
Amerikában napokon belül indul az X-Factor első szériája, méghozzá a fanyar humorú Simon Cowell producerrel az élen. Az amerikai premier után nem sokkal a Cool TV nézői is megismerhetik a tengeren túli tehetségek harcát, ugyanis a csatorna október 1-jétől szombat és vasárnap…..
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..