Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiraly96

61 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A beküldő nem adott hozzá leírást, ezért az én feladatom lenne pár sort hozzáfűzni. Sok mindent nem tudunk meg a képről, de annyi egész biztos, hogy egy windows 7-ről van szó, nagy valószínűséggel rainmeterrel díszítve. A végeredmény egy tetszetős minimalista asztal.  ..
Első asztalnak nagyon szép munka, de nem csak elsőnek. Szép, egységes, letisztult. Bár ilyenkor mindig belegondolok, hogy milyen lehet használat közben.. Ugyebár a szép megjelenésre törekedik a beküldök nagy százaléka azonban, fontos még az is hogy jól kezelhető legyen. Persze…..
Remélem nem keverek össze senkit. A készítő három képet is feltöltött. Azonban azt kérte, hogy az első képet ne tegyük közzé (ha lehetséges). Szóval úgy gondoltam hogy a bejegyzés bevezető részében a második, finomított asztal kerül. Viszont szerintem jó látni azt, hogy…..
Ahogy azt az ide látogatók gondolom már észre vették történt egy kihagyás ismét a blog életében, ez miatt nem akarok magyarázkodni szóval beszéljünk arról, hogy mi van most.  Mint azt látjátok 34 asztal érkezett a közel két év során. Ez vajmi kevés főleg ha valaki látja…..
kiraly96 2015.05.27 17:03:01
@porfogo: Írtam privátba :)
A blog.hu nem is olyan régen mutatta be a szavazás funkciót a bejegyzésekben. Szóval gondoltam kipróbálom és megkérdezlek titeket, hogy melyik operációs rendszer preferáljátok leginkább. A szavazást a bejegyzés címére vagy a tovább gombra kattintva láthatjátok. De hogy kép…..
Mai mobil asztalunkat Kiskaktusz küldte be nekünk. Egy minimal asztal, ahogy azt már megszokhattuk tőle. A rendszer az android egyik verziója, melyet szerintem valami launcher programmal alakított át, ami elég jól sikerült. Egyedül a zárképernyőn lévő "Locked" felirat nem nyerte el…..
Itt a második Blogger DeskTop, amiben a buhera.blog.hu szerkesztőjének asztalát lehet kivesézni. Ez egy biztonságtechnikával foglalkozó blog. A buhera blog a Goldenblog versenyen 8. helyezett lett az IT-blogok kategóriában, ezzel megelőzve a mi blogunkat is. No de ennyi elég is a…..
Elkezdjük a BLOGGER deskTOP poszt sorozatot, ahogy azt az ezredik posztban is említettem. Sajnos nem érkezett sok kép, de még várjuk az asztalokat. Részletek ITT. Elsőként nézzük meg a vancello.blog.hu vagy csak simán vancello.hu tulajdonosának az asztalát. A képből könnyű…..
Elérkezett az ezredik bejegyzés, ilyen nagy mérföldkőnél illik írni valamit a blog történetéről. Szerkesztők PaganMaga alkotta meg a blogot és ő is írta az első bejegyzést 2008.10.03 13:55 kor. Ezt a bejegyzést ITT tekinthetitek meg. A blognak több szerkesztője is…..
kiraly96 2012.09.27 20:05:26
@PaganMaga: Köszönjük, de szerintem mi is tartozunk egy gratulációval a blog meg alkotásáért.
Most olvastam, hogy nincs már pénz új autóra így tömegesen hozzák be Németországból a '97-es BMW-ket. Tavaly óta megduplázódott a behozott autók száma 1000-ről 2000-re. Ez nem is csoda, hiszen ezek a még mindig iszonyúan stílusos gépek kint csak 1000 euróba kerülnek, az…..
Sajnáljuk, hogy ilyen sokáig nem történt semmi frissítés a blogon, de az iskolakezdés gondolom mindenkinek egy kicsit zűrös időszak. Most megpróbálok többet aktív lenni, de ehhez kéne még segítség. Szóval arra gondoltam, hogy felvennék még egy szerkesztőt, olyat, akinek több…..
Így az 1000. poszt környékén lelassultunk egy picit, nem szabad elkapkodni a pillanatot :) Kiskaktuszone asztalával már régóta adósok vagyunk, hiszen még augusztus elején küldte. Ő is adós a blognak, hiszen asztalaihoz sosem mellékel leírást. :) Bár a minimalista stílus amit…..
Bocsi, hogy most ilyen akadozva működik az oldal. Reméljük hamarosan újra pörögni fogunk :). Nincs sok eltérés a képek között ezért úgy döntöttem, hogy egy posztban kerül ki a két kép. A te asztalaidról elsőre sosem tudom eldönteni, hogy windows vagy linux. Ahogy az szokott…..
Nos, ez már jobban tetszik, mint az előző képed (a tegnapi poszt) :). Jók a színek és egységes lett az egész. Szerintetek milyen? Hát, egy napon belül már a második beküldött asztalom ez. Megint csak minimáldizájn, a Rocketdock ezúttal nem bújdosik, mert itt szerintem simán…..
Hamarosan jön a heti háttérkép is, de előtte lássuk Recon666 asztalát. Sziasztok!   Ez egy frissen készült asztalom, mely a Minimal Form fantázianevet kapta. Nem akartam semmi extrát csak a szokásos minimal.   Üdvözlettel; Recon666 (devART;…..
ITT van a levélben említett asztal. Nekem nem tetszik a háttér, így hát az asztal sem. Ne értsétek félre nem a sporttal van bajom hanem a kép nem tetszik. Viszont a rainmeter skin az bejön :). Az első Bridge asztal volt az enyém. Bár azt mondtam, nem fogom változtatni az asztalt,…..
Talán mindenki tudja mit jelent a képen látható szöveg (esetleg ha mégse akkor keres rá :D ), és a nyáron talán többen is eleget tettetek ennek a kijelentésnek :). A képre kattintva megtekinthetitek azt jobb minőségben is a www.hatterkepek24.hu oldalon. ..
Kiskaktuszone újabb képet küldött a már megszokott stílusban. Szép, letisztult asztal. Bár praktikusság szempontjából nem biztos, hogy olyan jó. Engem kissé zavar, ha nem látom azokat az infókat, amikhez hozzászoktam. Gondolok ezalatt az órára, hangerőre és a hasonló dolgokra.…..
kiraly96 2012.08.11 18:59:08
Ez volt az utolsó asztal a blogon feltöltött képek között. Már csak a pályázatra készült képek vannak itt (persze a postaládánkban még van egy vagy két kép). Hamarosan le is zárjuk a versenyünket, úgyhogy aki még szeretne küldeni az tegye meg minél hamarabb. Nagyon tetszik…..
Itt van a tegnapi bejegyzésben említett kép. Ráadásul FULL HD-ben. Kissé hasonlít erre az asztalra: http://asztal.blog.hu/2012/08/05/980_bridge Talán ugyan az a személy készítette a két képet? Bár van köztük pár különbség, például a felbontás sem stimmel. Ami azt illeti ez…..
Mai beküldőnknek már jelent meg képe a blogon (http://asztal.blog.hu/2012/08/02/978_nissan_350z). Az asztalról csak annyit, hogy szerintem nem illenek össze a színes ikonok a fekete-fehér háttérrel. Divatba jöttek az ehhez hasonló háttérképek? Nem rég közzétettünk egy asztalt,…..
A képfeltöltő rendszerünk még mindig nem jó :(. Szerencsére tegnap éjjel érkezett egy kép az e-mail címünkre is. Tehát most is van mit posztolni. Számomra ez az asztal kissé zsúfolt, nehezen olvasható az RSS readerek szövege a háttér miatt. De ez csak az én véleményem…..
Ma ismét Kiskaktuszone képeit láthatjátok a blogon. Az első képen tetszik a CPU és a RAM figyelő, no meg a vonalkódos háttér, bár én „adtam volna neki pár funkciót". Valami ilyesmire gondoltam. De így is jól néz ki. A másik képet a tovább után tekinthetitek…..
Mára már 6. alkalommal tesszük közzé a heti háttérképünket a hatterkepeke24.hu oldal jóvoltából. Szóval, ha nem tudsz úszni, ne mássz fára, mert elüt egy villamos! A képre kattintva megtekinthetitek azt jobb minőségben is a www.hatterkepek24.hu oldalon. ..
Ha nem tévedek, akkor a képen egy nissan 350z látható, ami szerintem elég szép autó és még a kép is jó róla. No de térjünk vissza az asztalra. Az ikonok egy részét nem ismerem fel, de vannak köztük olyanok is melyeket én is használok (Notepad++, PS, uTorrent). Szép desktop lett…..
kiraly96 2012.08.03 22:14:56