Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalap222

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy az angol Premier League meccseit nagyjából csak azok láthatják, akik a Digi előfizetői, most még itt van ez is, a csatorna PL-lel foglalkozó riportereinek és celebvendégeinek legújabb húzása, amivel a sírógörcs szélére kergetnek minden jóérzésű futball- és…..
kalap222 2013.07.26 09:19:06
@dr. v.b.1990: Hát ja.Van egy ismerősöm aki digi kirendeltségen dolgozik.Tőle tudom,hogy minden évben a legtöbb új előfizetőjük akkor van mikor beindul az angol bajnokság.Valószinü nem az ilyen videokért.Ez az oldal meg pont az ellenkezőjét érte el mint talán eredetileg íródott.Kurva jó ingyen reklámot csinált a Diginek.
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
kalap222 2012.08.02 13:32:34
@Sz.Zoli: Zoli mint nem aktiv sportoló csak sportrajongó,minden szavaddal egyetértek. A vivás amugy is nehezen közvetithető sportág.Mariann viszont tökéletesen adta vissza azt mi történik a páston.Aki még sosem látott vivást az is hamar fetudta fogni.Nekem személyszerint élvezetes volt Mariannt hallgatni. Akit zavart ,hogy elérzékenyült a végén ,annak jusson eszébe a Himnusz szövege/márha ismeri/.
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..