Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivi10

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Faenil újabb kitűnő munkája   Az n2o2 után körülbelül egy hónappal, elérhető Faenil újabb munkája, ami ezúttal is igen kitűnő lett. Tulajdonképpen az új ROM az n2o2-re épül, de rengeteg újdonságot tartalmaz, illetve egy teljesen más stuktúrára épülő…..
 Elérhető az új magyar nyelvű szoftver a telefonunkra!   A mai nap eljött a nagy pillanat. Eljött, amire régóta vártunk. Igaz, még nem hivatalosan a Software Updaterről, de megérkezett az új magyar nyelvű firmware. Jelentem, teljes egészében magyar nyelvű! A szoftver…..
 Az utolsó fázishoz érkezett a program Örömmel jelentem, hogy a Project a magyarokért program megvalósításának utolsó szakaszához érkeztönk. Már csak apróbb finomhangolások, tökéletesítések következnek, utána kiadom a végleges verziót.Néhány szerencsés tulaj…..
Szignózás Ezt a posztomat azoknak szánom, akik még csak most ismerkednek a Symbian rendszerrel. A szignózás egy biztonsági „intézkedés” a Symbian rendszer megalkotóitól. A szignó egy biztonsági tanusítvány, amit csak a biztonságos programok kaphatnak meg.  A Symbian…..
ivi10 2010.01.18 21:54:14
@Kütyübuzi: Ja, igen. Én a lengyel rompatherrel tudtam már telepíteni, de aztán flasheltem HyperX 1.7-esre, ezzel felmegy minden. Neked nem tudom, miért nem megy. Aktiváltad a patheket? Auto-ra állítottad őket?Ez fontos! Üdv!
ivi10 2009.12.23 19:40:16
@czako20: Ha jól értelmezem: ha romot frissítünk Muveszur által ajánlottakra, azokban már benne van a hack. Ha nem akarsz frissíteni (mint ahogy még én sem szántam magam rá :-) ), itt egy megoldás: www.megaupload.com/?d=LCTZTO0R Ez egy lengyel rom, amit ha kicsomagolsz, megtalálod benne a rompatcher 2.2-t, amit nem kell szignózni, akkor is tudod telepíteni, ha eddig mindenre azt írta:certificate error. Én is csak ezzel tudtam megoldani a szignózást. Tartalmazza az említett tömörített fájl a szükséges patceket is. Az említett hivatkozás forrása ez a weboldal. Köszönet érte!!!
ivi10 2010.01.18 21:50:04
@Kütyübuzi: Szia!Tehát az olasz oldalon Nokia telefontípussal regisztrálj, azt elfogadja, az IMEI számod az, ami alapján elkészíti a szignófájlokat, azt add meg pontosan!De ha eljutsz odáig, hogy HyperX-féle főzött romra flashelsz, a szignókérdésed máris megoldódott, mert ezek a romok tartalmazzák a rompatchert is, innentől szignózatlan fájlokat is telepíthetsz. Sok sikert!
 Hogyan rakjunk saját programot a 3D navigációba?   Bizonyára Ti is gondolkoztatok rajta, hogy milyen jó lenne, ha nem a PhotoContacts jönne be, ha a főképernyőt jobbra húzzuk...Vagy éppen, ha nem a Menü jönne be balra húzáskor? A megoldás nagyon egyszerű, csak…..
 Elkészítettem a Mr Milk által készített billentyűzetek magyar kiosztását   A DayHand Input alkalmazás rengeteg lehetőséget nyújt számunkra, hogy a gyári billentyűzetünk helyett egy egészen mást használjuk. Gyakorlatilag a lehetőségek határtalanok, szinte bármilyen…..
ivi10 2010.01.14 19:21:41
@Muveszur: Sziasztok! Nagyon hasznosnak tűnik ez a lehetőség, köszönjük!Lehetséges aktiválnom úgy a billentyűzeteket, hogy levelezésre az Iphonost, OperaMinibe az OperaMinist használjam, természetesen az általad készítettekről van szó, ugyanakkor állóba pedig megmaradjon az eredeti magyar T9-es? És persze úgy, hogy csak egyszer kelljen átállítani, utána automatikusan, használt programtól függően a leírtak alapján történjen a billentyűzetváltás. Köszönöm!
Betűtípusok lecserélése i8910 HD-n    A következő leírás segítségével még egyedivé varázsolhatod a telefonod! A betűcserét az Animationmenu Plus program segítsével fogjuk elvégezni. Ez a program még sok-sok lehetőséget fog számunkra kínálni...…..
ivi10 2010.01.01 13:06:06
@Muveszur: Szia! Python 1.9.7 van fenn, minden eleme, a hackelt mobilon, de az ikonra kattintáskor nem történik semmi. Esetleg valami patch kell még hozzá? A Path mappában csak a c2z látható az installerv mellett, a rom ugyanaz, mint a Tiéd, köszönhetően Neked. :-)Egyébként egyik Animationmenü változat sem megy rajta, a Kastor effekt sem. Nem lehet, hogy olyan javás verzió amelyik ezeket nem támogatja?
ivi10 2010.01.03 21:37:29
@Muveszur: Szia! Rajtam ez a patch sem segített, nem változott a teló reakciója. Esetleg leszedem a Pythont, majd felrakom a Tiédet, és ha az sem, akkor passz. De azért köszi!
Új Orange widget   Ezúttal fekete és szürke színekben pompázik az új widget.  Megújult a widget háttere, az időjáráselőrejelző ikonja narancssárgák lettek, és a widget fájlmérete is lecsökkent.  A nagyszerű widgetet pedig ismételten yahya.hamid-nak…..
ivi10 2009.12.27 11:21:04
@ctrketto: Szia!Szerintem frissíts, a szignós problémákat ezzel biztosan megoldod.Lejjebb van egy nagyon jó segítség a flasheléshez. Nekem is új a téma, de vettem a bátorságot, és mondhatom, nem bonyolult az egész folyamat. Ha érdekelnek a tapasztalataim, szívesen segítek. Üdv!
Sajnálatos módon a Samsung nem igazán támogatja a termékpalettájának csúcsát, az i8910 HD-t, és Magyarországon a frissítések teljes hiányával kell szembenéznünk. A telefon megjelenése óta kapott már frissítést többek között az olasz, kínai, hongkongi, és az orosz régió…..
ivi10 2009.12.23 22:47:14
@Muveszur: Köszönöm!!!! Leszedtem, frissítettem, minden szuuuppper! Tényleg nem volt komplikált,nagyon hálás vagyok a segítőkészségedért!Köszönök mindent!Jó éjt!Kellemes Karácsonyt!
HyperX legújabb ROM szériájának bemutatása   Mikulásnapra HyperX elkészítette az új ROM-jait, számszerint 12-t. 3 fő kiadást, és 9 nyelvi ROM-t. Ez az első főzött ROM, ami már-már olyan megbízható, mint egy gyári firmware. Hihetetlenül stabilra sikerült! Egy kis…..