Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hammerjoe (törölt)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megérkezett a legújabb HyperX-ROM   Végre megérkezett HyperX áprilisi főkiadása, a HX-V4. Ma már 28-adika van, így csak éppen, hogy befért a ROM az áprilisi szekcióba. Tulajdonképpen nem várhatunk forradalmi újdonságokat, mivel a konkurensek már alkalmazták a legtöbb…..
 Legyen már BÉKE fiúk, lányok! Ki akartam maradni a veszekedésekből, és ezután is ki akarok maradni belőlük, de ez a cikk kikivánkozott belőlem. Mint bizonyára mindenki a saját bőrén is észrevette, az utóbbi időben rengeteg veszekedés tört ki a különböző…..
hammerjoe (törölt) 2010.04.26 10:28:12
@Mobilefan: Így van! Közösen. A modikkal együtt! Viszont a retorzióktól, csak nekünk kell tartanunk! Meg a leereszkedő dumát is csak nekünk kell elviselnünk! Ez már nem megy oda-vissza! Ha ugyan abban a stílusba beszélek velük, ahogy Ők megszólítanak, akkor besértődés, és bann a vége! Pedig csak tükröt mutatok nekik. Na ez büdös számomra!!!
A remekmű mostantól magyar nyelven is elérhető     Faenil frissítette a kítűnő ROM-ját, az n2o-t. Igazából nincs sok újdonság az előző verzióhoz képest, de én már a megjelenés óta nagy megelégedéssel használom. Továbbra is maradt a javított JAVA motor, a gyors és…..
hammerjoe (törölt) 2010.04.22 16:26:30
hammerjoe (törölt) 2010.04.22 16:55:37
@energiezolee: Bocs, nem írtam Faenil oldalán! i8910tuning.com/
hammerjoe (törölt) 2010.04.22 17:23:31
@energiezolee: Nálam nem a legjobb az akkuidő! A KNBS2 sokkal tovább bírta! Többiről nem igen tudok még mit írni.Az viszont feltűnt, hogy nem mindig reagál, ha rábökök egy ikonra(bármelyikre), a menüben. Elszíneződik, meg minden, de nem mindig nyitja meg!
 A kitűnő ROM ezúttal magyar nyelven is   Végre valahára elkészült egy külföldi ROM-főző munkája is magyarul. Sőt, Liamstears eddig csak és kizárólag angol nyelvű ROM-okat készített, a legelső lokalizációt kaptuk meg mi, magyarok. Ebben jelentős szerepet játszott…..
Elkészült Faenil legújabb munkája: N2O JC1   Figyelem! Ha szeretnéd Faenil N20 JC1 munkáját magyar nyelven is használni a telefonodon, nincs más dolgod, mint szavazni Faeil oldalán! Minél több szavazatot gyűjtünk össze, annál hamarabb fog elkészülni a magyarítás!…..
 Töröljük ki az OTA felesleges helyfoglalását   Néhány programot csak és kizárólag a Telefonmemóriára (C:\) telepíthetünk, ezért az emberek egy részének igen kényes téma a C:\-n lévő szabad hely nagysága. Sajnos ez a legújabb magyar ROM-ban igen kevéskére…..
 Ismét nagy ugrás az i8910 HD történetében   Újra birtokba vehetünk egy új HyperX ROM-ot. A mostani ROM több szempontból is figyelemre méltó, illetve több újodonsággal is találkozhatunk. Először is egy teljesen új számozást vezetett be HyperX, így mostantól a…..
 Elérhető az XXJB1 XEOJA1 Poland!   Elérhető az újabb magyar nyelvű gyári firmware. Kódja alapján februári kiadású. Még nem teszteltem, de a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják! Kérlek Titeket, osszátok meg a bejegyzés hozzászólásában a tapasztalataitokat! Az XXJB1…..
hammerjoe (törölt) 2010.03.15 23:43:24
 Közelít a legújabb HyperX ROM   A Speed verzió újításai után hamarosan érkezik a teljesértékű verzió is. HyperX már publikálta a változásokat, de még fejlesztés alatt áll a 2.1-es verzió, mert rengeteg új lehetőség nyílt a módosításokra. Ugyebár immár…..
Szabjuk testre a telefonunk indítását illetve kikapcsolását   Tegnap este érkezett hozzám egy kérés, hogy hogyan lehetne átrakni a gyári olasz firmware be- és kikapcsoló animációját a saját, magyar firmware-ére. Bevallom őszintén, nem szeretem az ilyen animációcseréket,…..
hammerjoe (törölt) 2010.03.07 22:31:46
@Muveszur: Nekem az volt, és tényleg régóta vártam már rá!
hammerjoe (törölt) 2010.03.08 09:48:18
@Muveszur: Köszönöm!!
 Gyors és állandó elérés a telefon hivatalos ROM-jainak letöltéséhez   Sok probléma van azzal, hogy a telefonra megjelenő hivatalos firmwarek nagyrésze csak RapidShare-n elérhető. Itt várni kell a letöltéssel, sőt, rengetegszer van olyan, hogy hosszú órákon keresztül…..
hammerjoe (törölt) 2010.01.18 21:20:56
hammerjoe (törölt) 2010.01.20 07:44:28
@s500: "Jelenleg az ajánlott verzióim:

Hivatalos, magyar nyelvű:
XXII1 PRTII1 Play

Hivatalos, angol nyelvű:
XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom

Főzött HyperX:
1.7-es bulgár vagy lengyel."
Szerintem egyértelmű! Néha nem árt olvasni! Én a hivatalos magyar nyelvűt használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve.Persze ha kell a kinetikus görgetés, akkor Generic United Kingdom....
Hangerő növelése a rejtett menüben Szeretnél tovább hangosítani a telefonodon, mert a maximális hangerő kevés? Ha igen, akkor itt a lehetőség, a továbbiakban leírom a fontosabb elemek hangosítását. Figyelem! Az Audio_Tune menüben az értékek megváltoztatása csak saját…..
 HD játék i8910 HD-re   Ebben a cikkben bemutatok nektek egy nagyon izgalmas játékot, ami végre kihasználja a telefon adottságait... 5800 vagy N97 tulaj ne próbálkozzon vele, nem fog sikerül. A futásához körülbelül 120 MB Ram-ra van szükség, és hardveres gyorsítást is…..