Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strongbone

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, hogy mínusz négy foktól az ország három legnagyobb pályaudvarából kettő teljesen meghal, egy meg csak majdnem. Jó, elfogadni nem tudom persze, de az tény, hogy a vasút kommunikációval és utaskapcsolatokkal foglalkozó nagyemberei ezen nem tudnak segíteni. Viszont…..
strongbone 2009.12.20 23:05:17
@Jómunkásember: a fejlődés fogalma kis országunkban biztos több érdekes témát is felvet. például én is fejlődök annyira értelmileg is, hogy az autós közlekedés helyett a tömegközlekedést válasszam, amikor csak tehetem, mert felfogom, hogy ezzel kímélem az elég szar állapotban lévő környezetet. helyette viszont szükségem volna emberhez méltó szolgáltatásra. mindenhonnan a fenntarthatóság eszméje folyik, de azért a vezetők és nemtudomkik nem tesznek semmit, hogy az ember így is tudjon élni, ne csak gondolkodni. 1889-ben még biztos újak voltak a váltók:) mostanra meg tönkrementek, és ugye pénz meg sosincs fejlesztésekre, mert kifolynak a fránya forintok azokon a láthatatlan lyukakon. a történet megalázó, elszomorító és felháborító. budapest és szeghalom vonalat kérlek kíméld meg, hogy a barátosnőm hazaérjen szentestére:)
strongbone 2009.12.20 23:25:04
@Kontárblog: itt már nincs munka, sem morál:)
strongbone 2009.12.20 23:38:02
@Jómunkásember: hát, bár nagyon szeretem a barátosném, de az együttélést inkább egy férfiemberrel képzelem a el azt hiszem:)

tudom én, úgyis lehet mondani, hogy egyik zsebből a másikba vándorolnak a törött vágányok felett, oda meg csak hó hullik a pénzmag helyett.