Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaisers

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mostantól mindig elérhető az aktuálisan legfrissebb Ovi Maps   Mióta ingyenes lett az Nokia navigációs programja, az Ovi Maps, a Nokia ügyesen megoldotta, hogy csak bizonyos telefonok tudják használni az alkalmazást. A tiltás nem csak az i8910 HD-re vonatkozik, hanem néhány…..
 Immár a zseblámpaként is használhatjuk a telefonunkat a program segítségével   Bizonyára sokak fejében felvetődött, hogy ha LED-es vakut tartalmaz a telefonunk, miért nem került bele a telefonba a zseblámpa funkció. Nos, a Samsung nemrégiben erre azt válaszolta, hogy…..
kaisers 2010.02.15 23:23:12
Regisztráláshoz:

www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=449727

Az oldalon a regisztráció ingyenes. A hozzászólásokat alatta olvassátok el, de Fontos: BestGSMnavigátor-t kell választani, az imei szám helyére a pontos imei számodat, az email helyére 1, majd generate.

Nekem működik, jó szórakozást hozzá!
 Hosszú idő után elérhető az új Opera Mobile bétája   Talán nem túlzás azt állítani, hogy az Opera már nagyon rég óra a legjobb elérhető böngésző s60v5-re. Sebességben és extra szolgáltatásokban mindig tudott olyat mutatni, amit a konkurensek nem tudtak felmutatni.…..
 Végre elkészült és letölthető az új billentyűzet!   Hosszú, kb két hetes munka után végre elkészítettem a gyárival szinte teljesen azonos billentyűzetet a DayHand Input programhoz, így végre az összes külföldi firmwaren tudunk magyar karaktereket gépelni nagyon…..
 Hogyan telepítsük fel a Nokia navigációs programját telefonunkra?   A Nokia néhány napja bejelentette, hogy ingyenessé teszi a navigációs programjának, az Ovi Maps használatát. A döntést jelentősen befolyásolhatta, hogy a Google elsőként kínált az Egyesült…..