Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Autó hitel

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adott egy youtube videó amit éppen nézünk. Ezt le szeretnénk tölteni. Van egy csomó erre specializálódott oldal (lásd alant), de mi van, ha egy másodpercet sem akarunk várni a konvertálás, linkmásolgatás stb... miatt? Íme egy gyors metódus flv/mp4 formátumban való letöltéshez:…..
Jóval kevesebb új autót vásároltak 2009-ben Magyarországon, mint a korábbi években. Az ágazatot az ezredforduló után inkább a túlfűtöttség jellemezte többek között az olcsó, könnyen elérhető hitelek miatt. Idén már csekély fellendülést várnak az autóimportőrök.2004…..
Piaci körkép hazánkról és EurópárólAz elmúlt évben jelentősen visszaesett hazánkban az autópiac, a 2008-as évhez képest 60 százalékkal kevesebb autó fogyott, pedig már akkor sem volt a legrózsásabb a helyzet. Az idei évben sem várnak látványos fellendülést a kereskedők,…..
Márciustól többek között attól is függ a felvehető lakáshitel összege, hogy milyen devizában kéri az ügyfél. Júniustól pedig életbe lép az a kormányrendelet, amely a gyorskölcsönhöz jutást szabályozza. Mindezek célja, hogy megakadályozzák a lakosság eladósodását.50…..
Európában és a világban is a munkanélküliség az utolsó, ami javulni kezd a válságmutatók közül. A munkanélküliség javulására Magyarországon az év második felében számíthatunk - nyilatkozta Bajnai Gordon kormányfő a Dunántúli Naplónak abból az alkalomból, hogy részt…..
Drasztikusan, 60 százalékkal kevesebb új autót adtak el országosan, mint egy évvel korábban. A gazdasági válság miatt 2010-ben sem várnak jelentős fellendülést a kereskedők.Változást csak az hozhat, ha a választások után a bankok kedvezményekkel lendítik fel a…..
A nyáron indulhat a könnyített gépjármű-hitelezés. A napokban megjelent IRM-rendelet a hitelösszegekkel arányos, többsávos díjrendszert vezet be, és részben eltérő bejegyzési, illetve változásbejegyzési tarifákat rögzít a lakossági és a gépjárműkészleteket ily módon…..
Kicsire nem adunk. Mármint hitelt. Az idén megszűnt a kis kezdőrészletű, hosszú futamidejű kölcsön lehetősége, ami a kisebb autók piacát agyonvágta – de ez csupán az egyik baj volt. A válság miatt a vásárlóerő is eltűnt 2009-ben. Az autókereskedelem gyászos évet zár,…..
A piacon az ACE European Group Limited Magyarországról való kivonulása után is maradt munkanélküliségi-biztosítás (Napi, 2009. december 8.). A Magyarországon 2003 óta működő Cardif Biztosítókat nem kedvetlenítette el az erre a termékre szakosodott versenytárs kivonulása. Kállay…..
Több mint 60 százalékkal esett vissza idén az új autók eladása Magyarországon. Ez Európában a legrosszabb adat. A visszaesés miatt több mint 200 kereskedés ment tönkre. De nem csak az autókereskedőket viselte meg a válság. Több mint 40 ezer olyan ember van, akinek a pénzintézet…..
Lettország az idén októberig 86,3 millió lati értékben exportált gépjűrművet, szemben a 81 millió latis importtal - ezzel az ország nettó autó-exportőr lett, annak ellenére, hogy saját autógyártással nem rendelkezik. Az exportált több mint 10 ezer autó többségét a bankok…..
A pangás ellenére sem lesznek olcsóbbak a kocsik A szűkülő piachoz szokott magyar autókereskedőket is hideg zuhanyként érte, hogy tavaly hatvan százalékot zuhant a hazai piac. A roncsprémiumprogramok valamit javítottak a mutatókon.A JATO Dynamics nemzetközi piackutató cég adatai…..
Szigorúbbak lettek a hitelezés szabályai az autópiacon is, forintlízingnél minimum húsz százalékát, eurónál harmincöt százalékát, egyéb devizánál a kocsi piaci értékének felét képszénzben kell kifizetni. Ez jelentősen visszavetheti az autóvásárlást, aggódnak a…..
Az elmúlt évben jelentős drasztikusan kevés új autót adtak el Magyarországon, de 30 százalékkal kevesebb használt autót értékesítettek. A kereskedők szerint 2010-ben már jobb évük lesz, a vásárlóknak viszont rossz hír, hogy az új autók és a használt gépjárművek is…..
Idei utolsó ülésén a kormány módosította a lakossági hitelezés feltételeit. Többek között változtak a gépjárművekre vonatkozó szabályok is. A jövőben önrész nélkül nem lehet autót vásárolni hitelre. A hitelesek nagyobb védelme érdekében a kormány maximálja a…..