Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fulltang

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Fulltang 2011.08.08 19:54:15
@Trompf: "A MOL részvények eladásából jóval nagyobb kára származott az országnak, mint a visszavásárlásából"
Szóval a visszavásárlásból is kárunk származott?
Az oroszok most is megszerezhetik az összes részvényt, ami eladó a tőzsdén. Kapitalizmusban nem lehet megakadályozni, hogy ha valami eladó, azt megvegye az, akinek pénze van rá. A kiszervezési balhét csak a mostani hatalom kommunikálja, ezzel az erővel az összes multi ezt csinálná.
Fulltang 2011.08.08 20:05:34
Mire elég 198 lóerő, mit tud egy Hayabusa? Meglepően sokat, akár nála lényegesen erősebb járművek ellen is bátran kiállhat a széria állapotú Suzuki. Az ellenfél ezúttal egy 850 lóerőre felpuffasztott Nissan GT-R volt. A motor jobban is rajtolt, fölényét negyed mérföldön…..
Bigyóblog Késélező 2011.06.03 13:25:35
Kést élezni unalmas, én legalábbis nem szeretem, ezért csak a hússzeletelő késem éles. Arról nem is beszléve, hogy évekig tartott, míg megtaláltam az a késélezőt, mely kényelmes is és élezi is a kést. Ha korábban látom ezt a példányt, lehet, hogy több éles késem lenne…..
Fulltang 2011.06.04 22:53:48
@japanautos: @igor1974: Figyi:
Komoly késekhez jó az arkansas-i kő, általában enyhén olajosan kell használni. Műszerolaj jó hozzá, finom munkát csinál, de 56 rockwell keménység fölött időigényes.
Finom munkához nagyon jó a porcelán, ha nem volt más kéznél éleztem már meg kést a teáscsésze alján, ahol nincs zománc. De lehet is kapni direkt porcelán élezőt, illetve nagyon jó a régi porcelán szigetelő cső, de nehéz szerezni.
Jó a svájci élező kő is, általában rózsaszín, az is finom, de hagy egy finom sorját, ami néha jól is jön.
A sorját bőrszíjon szoktam lepolírozni, lehet faggyúzni is a szíjat, de én nekem az túl lassúnak tűnik.
Lehet kapni egy Vulcanus nevű fenőt, osztrák gyártmány konyhakéshez tökéletes, vagy durvázni, mielőtt az ember finomélez a fentiekkel, csak ajánlani tudom.
A fenés iránya általában élnek szemben, de japán élnél létezik, hogy az egyik oldalt jobb él felé, a másikat élnek szemben, én ezt szeretem, minden késem lassan átszoktatom erre, tartósabb!
Fulltang 2011.06.05 09:28:17
@Jofiu: Amint írtam a Vulkanus nagyon jó, és egyszerű használni.
Van műanyag és rozsdamentes fém keretes is, utóbbi drágább, de én a műanyagra szavazok. Az ember néha beleüti a kést a keretbe fenés közben, és a műanyag nem veszi ki az élt ilyenkor, szóval ha jó konyhai élezőt szeretnél, akkor javaslom a Vulkanust, műanyag kivitelben.
Ti melyik hangutánzó szóval írnátok le egy autó hangját? Brümm? Vrümm? Brrrrr? Vrrrrrr? Akkor ti sem ma kezdtétek a matchboxozás! Egy mai kisgyereknek azonban már egészen mást jelent az autó, és elképzelhető, hogy a filmben ábrázolt jelenet néhány év múlva már általánossá…..
Fulltang 2011.05.28 16:05:08
@avan: Te idióta vagy. Mitől lenne egy gyerek visszataszító? Ez oltári bunkóság!
Fulltang 2011.05.28 16:22:58
@popocatepetl: Én embergyerekről beszéltem.
 „Egyszemélyben testesítem meg az új függetlenséget” (Tétényi Éva az MSZP majálisán)   Fidesz-országnak van egy klerikális fellegvára, amelyik úgy működik, mint egy Mrozek-novella. Úgy van sötét, úgy nem mozdul semmi és úgy nincs pénz semmire, hogy…..
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
Fulltang 2011.04.14 13:58:55
A jótét magyar lélek hajlamos azt hinni, hogy pártunk és kormányunk már semmivel nem tudja meglepni. De, tudja. Az orbáni vezetés legújabb ötlete: fizessék ki a polgárok az államadósságot. "Összefogás az államadósság ellen" név alatt alapot hozott létre a…..
„A szó szemüveg, s részben szem is ahhoz, hogy mit gondoljunk. Birtokba venni egy szót annyi, mint birtokba venni az általa jelölt valóságelemet. Minden definíció kérdése.” (Giovanni Sartori) Magyarországon kegyetlen háború dúl a verbális hadszíntéren. Arra hívom az…..
Fulltang 2011.04.04 15:12:18
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
Fulltang 2011.03.27 17:57:32
@nyuszmam: tudod, hogy hol, ahol a Horn gyilkolt. Láttad? Mert ha nem, akkor mitől vagy ebben biztos? Nem mondom, hogy ártatlan, mert nem tudhatom, de te se az ellenkezőjét. Amúgy tényleg nincs miről beszéljünk, "Drága"
Fulltang 2011.03.27 18:14:20
@ninimimi: Ja, tavaly nyáron hozta a mostani anti-bolsi kormány, élen a fideszes volt MSZMP-s brigáddal:DDDD Röhely. Nézz utána, kik vannak a fityeszben.
Na jó, ha egyet mutatsz, aki tényleg nemzeti hős ezek közül, akkor leszakadhat a te pofád is:DDD
De csak csókolgassátok a WM-et, ha nem találtok nagyobb nemzeti hőst magatoknak:DDDDD
Fulltang 2011.03.27 18:38:25
@Robiman: A gyilkosságot nem ismerte el, tudtommal. Nekem ez akkor tény, ha a FÜGGETLEN magyar bíróság megállapítja. Ettől vagyok én demokrata. Így kellett volna eljárni általad említett esetekben is 56 után. Sajnos nem így történt. Remélem az az idő nem jön vissza, még ha itt egyeseknek olyan jól esne is a bosszú, válogatás nélkül.
Ettől még WM csak az a bunkó komcsi besúgó ribanc marad aki, és nem nemzeti hős.
A nagybátyám a lábát hagyta ott 56-ban amikor rálőttek a felkelőkre Salgótarjánban, de még segélyt se kért soha. Na ő a nemzeti hős, barátom!!!!
Lázár János – a Fidesz parlamenti fraciójának vezetője – többek között azt mondta, hogy fia húsz év múlva jó parti lesz. Ezt üzente a hódmezővásárhelyi anyukáknak – gondolatainak súlyosabb részével később. A hódmezővásárhelyi…..
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
Ahogy végiglapoztam az elmúlt hét történéseit megállapítottam, hogy - sajnos vagy sem - értelmileg még mindig olyan szegénynek hatunk, mint kikopott NDK műbőrkanapé a biedermeier tálalószekrény mellett.Kezdődik az egész ott, hogy a hét legfontosabb gazdasági híre címért…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Fulltang 2010.12.09 17:37:09
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..