Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyndel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár világszerte egyre kevesebb ország hajt végre kivégzéseket, azért még akad jó pár állam, amelynek igazságszolgáltatása előszeretettel gyilkolja saját és más országok polgárait. Íme, öt „egzotikus” bűn tavalyról a nagyvilágból, aminek elkövetése az életedbe…..
Cyndel 2013.04.24 17:40:36
@petimegmondja: kurvanagy érték a Breivik élete a társadalom számára. a keresztény tanításra meg alapozzanak törvényeket a Vatikánban, ne itt. különben a Bibliában is van halálbüntetés.
Általában ritkán írok magyar reklámokról, de most több okból is kivételt teszek. Az első, hogy kifejezzem elismerésem annak a csapatnak – élén Sós Bálinttal – akik múlt héten a cannes-i Young Director Awards versenyen harmadik helyezést értek el. A második apropó pedig maga…..
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
Mostanában az SZDSZ az anyagi gondjai miatt nem tud eleget fizetni a posztjainkért, meg aztán néha nem is egészen elégedettek velünk. Egy szó mint száz, pénzt kell keresnem egy csomót, ezért nincs mindig időm rendesebben utánanézni egy-egy témának. Így történt ez ma is,…..
Cyndel 2009.12.20 21:18:13
Hogy mi vagy? Szerintem egy idealista, akinek a szegregáció tiltásában nagyon nincs igaza, a többiben meg sajnos nem fogsz elérni változást, hiába van igazad. De én inkább Conv hozzászólót szeretném jellemezni, mert az egy érdekes eset. Ő valszeg egy öntelt jobbos nethólyag, aki nem lát túl azon, hogy a zsidókat és buzikat utálni kell, mert azt írják a kurucinfón. Nyelveket valószínűleg nem beszél, ezért titokban irigyli azokat, akik igen; a reáltárgyak iránti elismeréséből az is valószínű, hogy egyetemi szakja választásánál a szakma eladhatósága volt a fő szempont, ezért egész nap olyasvalamivel foglalkozik, amit nem szeret és ez baromira frusztrálja. Valószínűleg már a szülei is azt verték bele, hogy így kell élni, ő pedig sosem mert a saját feje után menni, inkább lett "another brick in the wall". Esetleg nehéz fizikai munkát végez, mert máshoz nincs meg az intelligenciája. Barátnője vagy nincs, vagy egy elhanyagolt hájpacni, ez is frusztrálja, emiatt látja mások vélt problémái hátterében ugyanezt. Társaságban könnyen észrevehető, mert ő ordítja a leghangosabban, hogy "hajrá [tetszőleges focicsapat]", mielőtt kitör a tömegverekedés. Kritika nélkül benyalja a "keresztény ország vagyunk" rizsát, mert jó érzés valami olyan fajhoz tartozni, ami jobb a koszos melegnél meg a büdös zsidónál.

Na hogy tetszik, ha rólad írnak úgy, ahogy te erről a bloggerről?