Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ej,ha én is...

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
Szerintem Norbi hatalmas Király, és ő az, akiben igazán benne van az X-faktor. Aki ösztönből annyira király, mint mások tudatosan sem. Sose feledjük, ez nem énekverseny, annál sokkal több!    Vessetek a mókusok elé, de nekem ez a mások által ratyinak tartott…..
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..