Regisztráció Blogot indítok
Adatok
digistyl3

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a saját lábán járhat, és bárhova könnyedén eljut. Ezért törekszünk mindenhol arra, hogy akadálymentesítsük a terepet és megkönnyítsük a kerekesszékes embertársaink közlekedését. Erre hivatottak a rokkant parkolók is, amelyeket általában…..
digistyl3 2011.04.06 12:42:33
Sajnos Kolozsváron is ugyanez a helyzet. Vannak olyan bevásárlóközpontok, ahol 10-15 rokkant hely is van egymás mellett a parkoló egy-egy zónájában. Egyszer kíváncsiságból végigsétáltam a kocsik előtt, és egyen sem volt matrica. De persze mind valamilyen sport/terepjáró/"Deutsche Überlimuzin"... Szó sincs helyhiányról, ha eltávolodunk a bejárattól, annyi a hely mint szemét. De biztos töri az a drága cipő a drága lábukat, és nem akarnak a 2-essel járni túl hosszasan.
És mit tesznek az őrök ezellen? Bámulják a koszt a körmük alatt. Én azt mondom, hogy szerveszkedni kellene. Erre két lehetőség van:
1. Összeállni, szúrópróbaszerűen elmenni a rendőrökkel a parkolókba, és borsos büntetéseket kiosztani minden szánalmas parkolóbohócnak, akik szarnak a rokkantakra. De mi van, ha a bevásárlóközpont parkolójában csak a cég büntethet? Hát szólítsa fel a rendőrség a cég őreit, hogy kezdjék a büntetéseket. És mi van ha tojnak rá? Az önkormányzat igazán kioszthatha pár 100.000 forintos nagyságú büntetést a cégnek. Előbb utóbb csak megtanulják...
2. Összeállni, szúrópróbaszerűen böngészni a parkolóban, aki jogtalanul rokkant helyen áll, az ablakára ragasztani egy jó kis strapabíró matricát, tudjátok mint a "Járda a gyalogosoké!" (Kolozsváron láttam ilyet: "Trotuarul este al pietonilor"), amit napokon keresztül kaparhat :D De mi van, ha a parkolóőrök az ő oldalukon állnak, és a mi fülünket fogják meghúzni, ha elkapnak? Képet róla rendszámmal, fel egy erre készült blogra, később valahol úgyis rátalál valaki a "klubból", ráragasztja, lefényképezi trófeaként a blogra.

Elnézést kérek, hogy ilyen hosszúra sikerült.
A múltkori, kellő mértékű savanyúsággal, közfelháborodással és legalább ennyi pozitív visszajelzéssel tarkított blogposztunk elérte célját. Azokat, akiket érdekel egy Atom, még akkor is, ha csak egyenesben lehet meghajtani, reptéren, alig pár kilométert. Tisztelem őket, akik…..
Ma délelőtt betoppant egy fiatal srác a szerkesztőségbe. Senki nem tudta, honnan jött, nem tudtuk, ki ő. Aztán kiderült, hogy Winkli hívta meg, mert ő egyszerűen kíváncsi volt egy napunkra, mi pedig - minden feltételezés ellenére - nem vagyunk olyan elfogadhatatlan gyökerek, hogy…..
digistyl3 2010.07.23 19:08:47
@streetsta: Köszönöm :)
digistyl3 2010.07.23 20:58:39
@blackbird2000: Jó tudni, hogy mások is vannak :D
Bár számomra a lenti helyzet teljesen egyértelműnek tűnik, biztos vagyok benne, hogy nem mindenkinek az. A kommentelők csípős megjegyzéseitől tartva viszont ilyen kérdést kevesen mernek feltenni, daniferi azonban bátran néz elébe annak, hogy el lesz küldve mindenféle égtájakra és…..
Mikor megkaptam Mb3r Gyűlölő levelét nagyjából két hete, már tudtam, hogy ez tökéletes poszt lesz a virágkereskedők, bizsuárusok és parfümériák nemzetközi örömünnepére, Valentin-napra. Épp Tiszaújvárosból értem vissza Miskolcra kilenc óra környékén, elkönyvelve, hogy…..
digistyl3 2010.02.14 16:00:47
@supermatic: Nem törte az a magyart, és nem volt arab, hanem sok volt a boroskóla ;)

Egyébként a katonaságot kötelezővé tenném. Csak szerintem az a baj, hogy a csajok is inkább az ilyen érzelgős férgek után hajlanak. A fene tudja miért, talán a törődő férjecskét és apucit látják benne?

Az autó alá fekvőknek pedig nagyon hasznos lenne egy szarrá-péppé verés, mert mikor az ember már a halálán van, akkor hirtelen minden pénzt megér neki az élet.
Robbant az adrenalinbomba Jánosban pénteken, amikor egy - minden bizonnyal alkoholtól - bátor ember nekiállt őt és sógorát ütni-verni, egy nappal a gipszlevételt követően. A mai sztoriban lesz minden, telefonos segítség, megfélemlítés, verekedés, rendőrség, ami kell! A tegnapi…..
Nem olyan régen foglalkoztunk az eredetiségvizsgálat műszaki vizsgába integrálásával, András most megírta, hogy azért szerencsére van, aki ezzel a változtatással jól járt. Írtam pár sort az erdetevizsgálattal kapcsolatos anomáliákról, ha eléri a szintet publikálható…..
digistyl3 2010.01.23 11:46:33
@HockeyMonkeyHungaryFan: Egyetértek. Az valami 14 milla euro. Es mi van, ha övé a forráskód, ésatöbbi ésatöbbi. Lefogadom, hogy 7 euromillából akárki (tapasztalattal rendelkezo programozo vagy kisebb ceg) írna egy újat 0-ról, és lehet, hogy még jobban lenne összerakva, jobban működne. Sőt, annyiért meg a forráskódot is hozzávágnák az államhoz. De hát a Magyarország Zrt. abból semmi profitot nem látna ugyebár. Mi hasonló nehézségű projekt témákat kaptunk info egyetem másodéven...

@egyittlakó: Adócsaló? Talán bűn lenne azoktól lopni, akik téged lopnak meg? Ha ebben a helyzetben lennék, én is inkább szlovák rendszámot tennék az autómra, és egy gramnyi lelkiismeretfurdalásom se lenne. Addig ne várd el az emberektől, hogy korrektül viselkedjenek az állammal, amíg az állam basztatja őlet. Inkább annak az országnak fizetek adót aki nem (kevésbé) lop.
autózz! 100 000 forintos videó 2009.12.28 10:25:00
Nincs ezen nagyon mit szépíteni, Gyula jól megszívta. Piros lámpán tilos átmenni, a kamera jó szögben állt, videó ügyesen megvágva, a szerencsétlen baleknak meg mehet a zsíros, kövér csekk. Megpályázom én is a nyeremény blogpólót, bár inkább kihagytam volna a lehetőséget,…..
autózz! Reggeli séta Budapesten 2009.12.24 07:22:00
Nem véletlenül került a mai napra ez a poszt, 68nyara mesteri módon, szinte már nyugalmat árasztva magából írta meg gyalogosan, autósok közt átélt közlekedési küzdelmeit és tapasztalatait. És ha már úgyis kellett bevezetőt pötyögnöm, megragadom az alkalmat, hogy minden…..
Mint eddig mindig, Tornado86 most is olyan kijelentéseket tett a lenti levelében, amitől kerekedett a szemem és továbbra is közveszélyesnek tartom a közlekedésről való gondolkodását. Amit leír, kb. olyan, mint amikor valaki azzal érvel a biztonsági öv ellen, hogy van olyan, amikor…..