Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheBigBlue

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
S. Petra küldte át mailben ezt a tök érdekes hírt, ami a Digitimesra, a világ egyik legjobban értesült techújságára hivatkozva ír az iPad 2-ről.Ezek szerint alapvetően öt fontos változásra lehet számítani az első generációhoz képest, és ezek majdnem mindegyike valamilyen…..
onlinerandi Kiugrott "A" gondolat 2010.11.05 22:59:00
Egyik nap épp a takarítás terhe blokkolta az agyam, amikor ebbe a nihilbe becsapódott "A" gondolat. Nem velem van a baj :) Ezek a fiuk nem tőlem félnek, hanem saját maguktól. Nem az én készülékemben van a bibi, hanem a túloldaliban. Egyszerűen saját maguktól reszketnek,…..
TheBigBlue 2010.11.08 17:51:29
TheBigBlue 2010.11.08 23:54:10
Magyarország három sávos autópálya állomány meglehetősen gyér, viszont van egy hosszabb szakasz ami legalább az egyik irányba az. A Székesfehérvár-Budapest vonal az, pontosabban csak az Érdig tartó szakasza. Az M0 elérésénél újra két sávra szűkül ami néha nem is baj. Miről…..
TheBigBlue 2010.10.27 14:33:51
@delle: Tőlünk nyugatra büntetik az ilyeneket a rendőrök.
Utána kéne menni, megállítani, sok munka ez a magyar rendőrnek.
Sokkal egyszerűbb a segélykérő telefon mellé elbújni, lézereznii, és kaszálni!
TheBigBlue 2010.10.27 14:37:50
@rajnaig: Nem szeretnék veled találkozni az utakon...
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
 "Március utolsó szombatján sötétségbe borult a Föld..." Egy bulvárlap minden bizonnyal így hozná le a cikket, ami a Természetvédelmi világalap (WWF) által életre hívott nemzetközi "Föld órája" rendezvényt mutatja be. Mindenki, aki csatlakozik…..
TheBigBlue 2010.03.27 17:38:05
@Italo Balbo: Nálad a pont! Köszönöm, hogy leírtad helyettem!
A többiek meg az orrukig sem látnak...
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
TheBigBlue 2010.03.22 16:04:36
@Gera: Ez nem lenne liberális! :D
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..